Jasné,brutálne by som ako neviditeľná sledovala ľudí v takých tých bizardných situáciách A zaletela by som asi fú,niekde preč,rýchlo a nezastaviteľne by som sa niekde rútila
kebyze viem lietat ani neviem kam by som letela...aby som to za jeden stihla...najradsej by som odletela do anglicka ale neviem asi by som to za jeden nestihla
no a keby som neviditelna...hmm neviem asi by som tym padom mohla nacierno cestovat...inak nijak asi,spehovanie ma nejak moc netankuje
keby som vedel lietat ako foton, tak by som presiel po nasej slnecnej sustave a keby som bol neviditelny asi by som si dopisal znamky na ciste 1 a neviem co este
keby som vedela lietať tak by som si len tak poletovala a divala sa na krajinu zhora..a keby som bola neviditeľna tak by som možno išla niekam do mesta a strašila ľudi
Hm..Ja by som sa rutila velkou rychlostou..Takže by som hcela preletet svet...a ešte k tomu byt aj neviditelná...Fúúú... Zašla by som na natačanie nejakeho užasneho filmu
Keby som mala kridla, letela by som hore a pozrela sa na vesmir. (Ano, vzala by som si aj skafander.. s otvorom na perute). A tam tak daleko, ako by to len slo.
Keby som bola neviditelna.. asi by ma stvalo, ze iba jediny den, lebo na toto by boli skor dlhodobejsie plany. No zrejme by som sa snazila zdrziavat pri ludoch, o ktorych neviem, co si mam mysliet a pozorovala, co si mysliet mozem.
zaletela by som do Nemecka a keby som bola neviditeľná,tak by som rada pár ľudí videla v niektorých situáciach,a hlavne si ich vypočula...(nič kompromitujúce)
Zaletela by som za svojou láskou a potom spolu niekam k severnému pólu
a ten deň? asi by som si prefarbila vlasy na krikľavo zeleno, bláznivo sa ostrihala, obliekla si nie čo čo bežne nenosím, vystrájala po ulici a bavila by som sa robila by som prkotiny aké by ma napadli možno by som behala nahá po meste kto vie?
keby som vedela lietat, tak by som machrovala tu po okoli s tym tipujem, ze dalej by som nevladala ani ist...ale tak keby som vladala tak letim jednoznacne k moru k vode k slnku
a neviditelna...to by som skocila za kamosmi a kamoskami a pocuvala o coms a bavia, ked tam nie som ja a mozno by som im aj robila nervy...akoze nejake nadprirodzene veci a keby mi to potom hovorili, ze co sa stalo hrala by som sa na jasnovidca a vedela by som to dopredu hehe
keby som vedel lietať, tak by som šiel niekam k moru....alebo za rodinou, ktorú som nevidel dlho....alebo sa len tak pozrieť na svet z vtáčej perspektívy...
a keby som bol jeden neviditeľný, išiel by som za kamarátmi, aby som vedel, čo na mňa hovoria...alebo akú sú keď sú mimo mňa...to isté aj s kamarátkami...
lietala by som za jednym trdlom a ak by som bola aj neviditelna tak by som bola vzdy vedla neho razcas mu strelila jednu prevychovnu a davala nanho pozor.....
no takže, keby som mala krídla, zaletela by som po dvoch ľudí a hybáááj na Oravu do Námestova proste za kamarátmi, ktorých mám teraz ďaleko od seba...
a keby som bola neviditeľná na jeden deň... záleží od toho že ktorý, ono sa to dá kadejako využiť... napr. ísť zadara na koncert, alebo si preveriť pár osôb, pár osobám sa pomstiť ukradnúť niečo po čom dlho túžim... dalo by sa to využiť aj v prospech celého ľudstva si myslím, lebo by sa dalo parádne strašiť s tým a tak odradiť niektorých idiotov od určitých fakt zlých činností... takže záleží od toho, kde, kedy a ako...
Kedze kamaratov nemam, zaletel by som... co ja viem... vias ze ani neviem? Asi niekam do fínska na koncert LORDI a jeden den neviditelny? uuuuuuuuuu!!! no nechci vediet
tak keby ze mam kridla zaletim za mojou sestrickou ktora je v anglicku a kebyze som neviditelna ...isla by som trosku zasmirovat ku jednemu xalanovi strasne ma zaujima co prave poraba :oP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no a keby som neviditelna...hmm neviem asi by som tym padom mohla nacierno cestovat...inak nijak asi,spehovanie ma nejak moc netankuje
V oboch prípadoch
Alebo by som strašila celebrity
Keby som bola neviditelna.. asi by ma stvalo, ze iba jediny den, lebo na toto by boli skor dlhodobejsie plany. No zrejme by som sa snazila zdrziavat pri ludoch, o ktorych neviem, co si mam mysliet a pozorovala, co si mysliet mozem.
a ten deň? asi by som si prefarbila vlasy na krikľavo zeleno, bláznivo sa ostrihala, obliekla si nie čo čo bežne nenosím, vystrájala po ulici a bavila by som sa robila by som prkotiny aké by ma napadli možno by som behala nahá po meste kto vie?
no kebyze som neviditelny tak by som sa presiel holy celym mestom a nikto by ma nevidel
a neviditelna...to by som skocila za kamosmi a kamoskami a pocuvala o coms a bavia, ked tam nie som ja a mozno by som im aj robila nervy...akoze nejake nadprirodzene veci a keby mi to potom hovorili, ze co sa stalo hrala by som sa na jasnovidca a vedela by som to dopredu hehe
A keby som bola neviditeľná, tak by som kopala deti.
a keby som bola neviditeľná, hm. ťažké.
asi viem. išla by som navštíviť jednu "kamarátku" v zmysle hesla: "drž si priateľov pri tele a nepriateľov ešte bližšie."
A počas toho dňa by som sa snažila vymyslieť spôsob, ako zostať neviditeľná na( )stálo.
2. Kukal by som sa babám na prsia a pod sukne
a keby som bol jeden neviditeľný, išiel by som za kamarátmi, aby som vedel, čo na mňa hovoria...alebo akú sú keď sú mimo mňa...to isté aj s kamarátkami...
a keby som bola neviditeľná na jeden deň... záleží od toho že ktorý, ono sa to dá kadejako využiť... napr. ísť zadara na koncert, alebo si preveriť pár osôb, pár osobám sa pomstiť ukradnúť niečo po čom dlho túžim... dalo by sa to využiť aj v prospech celého ľudstva si myslím, lebo by sa dalo parádne strašiť s tým a tak odradiť niektorých idiotov od určitých fakt zlých činností... takže záleží od toho, kde, kedy a ako...
bola by som neviditeľná a ľuďom by som nemusela nič vysvetľovať, keby som im preletela ponad hlavu síce..nešla by som na obývané miesta.
kam by som šla..v tejto chvíli asi na sitno
ale za normálnych okolností..hm..čo najvyššie a čo najďalej. dotknúť sa oblakov..splynúť s nimi! aj keď by to nešlo..nadýchnuť sa čistého vzduchu...
aale ak by to potom malo prestať, tak nech o tie krídla prídem vo výške radšej zomrieť, ako o to prísťO_o