@h8u idem s tebou! Ja mám 12 korún českých, 1 euro a 35 centov, 5 dolárov, 9 libier a 70pencí a 100 argentínskych pesos... koľko mi chýba nech môžme vyraziť? Ale ako ja by som fakt tam šiel!
@chevro vlastneeeee aj ja mám ešte libry nejaké, myslím že dve a niečo.. to veľké hranaté ak by sme to dali dokopy a išli na stopa,. možno by sme aj na nejaké vstupné naškrabali veĎ to je ukraina
asi sever , chcel by som ísť za polárny kruh a aspoň raz v živote vidieť polárnu žiaru , musí to byť nadpozemské ... potom asi Nórske fjordy , bolo by super sa dostať na loď čo ich všetky obopláva , aj keby som mal na nej robiť , potom skočiť do Bergenu alebo Trondheimu a potom klasicky po Škandinávii ... pozrel by som si aj Dánsko , chcel by som ísť tak lowcostovo aj keby som mal peniaze , aby som spoznal skutočný Sever
Čo sa týka miest , tak by som chcel vidieť mesto miest - New York a skočiť na NHL a je toho veľa
Ja by som chcela ísť všade, kam sa len dá. Európu prejsť celú, z Ameriky aspoň Californiu a New York (ale ani taký roadtrip po Route 66 by nebol odveci). A určite niečo z Ázie alebo Indie, tam ma to strašne láka
Všade, kam sa len dá ísť. Určite chcem dokončiť celú načatú Európu. Z Ameriky minimálne Californiu a New york, ale ani taký roadtrip po route 66 by nebol zlý. A ešte časť Ázie alebo Indie, tam ma to strašne láka
Lol, najprv mi ukázalo, že mi ten koment nezobralo, lebo mi to vypísalo chybu. Tak som napísala nový. Bordel. tipujem, že ešte tento, čo píšem, tu bude dvakrát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
alebo sem
je mi uplne jedno kde to bude.
Tu by som chcel bývať . . . na dovolenku stačí aj Croatia or Bulgaria
Bora bora
ale fakt, na černobyl šetrím.. už mám 47 centov a 13 korún (dokonca dve meny!) xD
ale to by musela byt dlha dovolenka a zobrala by som si tam so sebou minimalne tychto: @kokinka , @ikuto , @angel... , @emptiness a tak
súkromné santorini alebo tak.
a k tomu jeden Cadillac Eldorado poprosím
akurat myslim ze by ma to tak v polke uprostred nicoho uz zrazu prestalo bavit
sem a pozriet sa dolu
Čo sa týka miest , tak by som chcel vidieť mesto miest - New York a skočiť na NHL a je toho veľa
2.Londýn
3.Toskánsko
4.Ak by som fakt nevedel čo s peniazmi tak sem ubaj
Po tom môžem v pokoji umrieť
2. Hong Kong- Hlavne kvôli skvelému mrakodrapu Bank of China Tower okrem iného..
3. Kuala Lumpur, Malajzia- Proste sa mi hrozne páči mesto a aj tie ešte neporušené ostrovy v Malajzii by som rád videl...
Chcem sa ist aspon raz v zivote lyzovat do Aspenu!
Ist na Kubu ochutnat Kubansky rum a poriadne cigary!
aaa posledne je ist do Canady do Toronta
to by bolo super
» www.google.sk/imgres?q=capri&...
@kokinka no uvidis ze raz sa tam naozaj vsetci stretneme
a tu sa chcem vydávať
ale ak ma raz pochytí strašná chuť vydať sa, tak sa vrátim k pôvodnej farbe vlasov a pôjdem sa poobzerať dakam do Dubaja
ideálne prostredie s ideálnou atmosférou pre najideálnejšie opúšťanie sa, len by sa musel nájsť niekto kto by ma tam zobral
ale tento rok chcem do Amsterdamu, stoj čo stoj!
ale nie, tak Fínsko .. alebo Košiceee
a sem
natrvalo
napr taketo