Veď môžem ísť bývať, nikto ma nenúti tu ostať ale tak reálne keby som zvažovala zahraničie, tak by som do úvahy brala asi len Čechy, Taliansko a možno Poľsko. Ale ak by mi fakt veľmi preplo v hlave, tak aj inde možno, ale momentálne by som zvažovala len toto
@hoperpohroma asi to trebalo definovať presnejšie. Bolo to myslené ako krajina kde by ste chceli stráviť život. Nie tráviť obdobie svojho života s tým, že viem ,že tam nezostanem. To by som tam mohol napísať 50 ďalších.
ale ja nechcem travit svoj zivot iba v jednej krajine
teraz za mnou prides a pohrozis prstom ze mozem stravit zivot iba v jednej krajine a iba jedna krajina je domov? a odkedy sa rata travenie zivota? od 20tky? 25tky? 30tky? 40tky? 70tky?
proste wtf
clovek aj keby chcel nemoze ist hned zo slovenska na novy zeland rovno travit zivot
@hoperpohroma lol dospej asi nemám chuť sa tu hádať. Ja viem ako som to myslel. Proste žiť život niekde znamená vytvoriť si tam zázemie. Opakujem myslel som to ako domov. Ale máš evidentne svoju pravdu a ja som divný. Kľudne maj domov všade kam prídeš
Chcel by som bud vo Vancouveri alebo niekde v Skandinavii, len pocitujem silne vazby smerom k priatelom, rodine a celkovo prostrediu doma, tak to realne vidim mozno na Vieden.
francúzsko, británia, írsko, určité časti usa, japonsko, čína .. to sú také moje najväčšie ťahače, tam by som si to vedel predstaviť a hlavne beriem do uvahy kultúru ktorej by som sa vedel prispôsobiť + prostredie (počasie)
Mojou tajnou laskou je japonsko, od kultury, skolstva, tradicii, krasy krajiny, zvyklosti, ludi, vychovy... vsetko samozrejme co sa tradicnej sfery tyka
@plavam_zivotom povedzme že som sa pokúsil vybrať čo najvšeobecnejšie a najzaujímavejšie možnosti. Keby som mal vypísať každú krajinu tak to scrolluješ ešte teraz
Tak, najlesie by pre mna bolo zit niekde mimo ludi, civilizacie, aby som numusel nic riesit, nebol sucastou systemu a len by som si zil sam pre seba. Ale internet by som musel mat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a oceania tak tak chillovat na dochodku.. resp na mladom dochodku, ak sa mi donho podari odist
ty si precitaj tu tvoju otazku este raz o.o
teraz za mnou prides a pohrozis prstom ze mozem stravit zivot iba v jednej krajine a iba jedna krajina je domov? a odkedy sa rata travenie zivota? od 20tky? 25tky? 30tky? 40tky? 70tky?
proste wtf
clovek aj keby chcel nemoze ist hned zo slovenska na novy zeland rovno travit zivot
nvm co si ale si zvlastny clovek
Alebo Česko?