pravopis nebude tvoja silna stranka, ze?
ten sviatom by mozno aj mal nieco pekne do seba, keby ho tak strasne nedodrbali infantilnymi srdieckami, debilnymi anjelikmi, stupidnymi basnickami...
V ktorom roku sa zastavyl tebe žeby v treťom.Hmmmmm a diki za obranu,každý nemôže vedieť pravopis na jedničku upozorniť v pohode uznávam svoju slabosť ale urážať to je už moc aj vy máte svoje chyby ale v inonej svere a posudzovať človeka podla jeho pravopisu je hnusne a 22 mám vyzeram mladšie mne to nevadí.
nejde ani tak o tu blbu gramatiku, ale davas otazky jak z pomocnej skoly... uz len pliest bojnice medzi take mesta ako je rim a pariz, je trochu.... no nenachadzam na to ani vhodne slovo
opravuje te mna, budem ja vas btw : Egypta... a pis s intepunkciou a diakritikou...vsetko okrem TS....vraj to svedci o tvojom charaktere to mi povedela zazrati birdzaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale uz som ticho, ja tiez nie som neomylny
ten sviatom by mozno aj mal nieco pekne do seba, keby ho tak strasne nedodrbali infantilnymi srdieckami, debilnymi anjelikmi, stupidnymi basnickami...
a preco mam pocit, ze tie hrubice nie su omyl? (ak by to nebolo schvalne, to by bola prisilna kava...) takze tak
suhlas s @10 ...