Istanbull, aj keď som už bola, ale išla by som tam aj sto krát ešte a Londýn teda, čo sa veľkomiest týka, inak by som chcela ísť aj na mnohé iné miesta
@nikolnika Dobre, nechytaj ma za slovíčka Hádam všetci pochopili, čo som chcel povedať A ako som teraz očekoval gúgl, tak som mal aj pravdu, pozri napr. tu » bit.ly/OgOvgw...
@turgon hejze ti hrabe? byvam nedaleko,ale som rad,ze zijem daleko od gl ..
@denaaa za 17000kc tam aj spat letenka z prahy..kolegyna dneska isla domov na dovolenku ale tam to je o nicom,si ani kavu neobjednas .. ale vang je vino
fú to by sme tu boli do rána chcela by som vidieť všetko, ale to sa nedá... z tých takých mojich naj by som chcela : Papua Nová Guinea, Indonézia, Mongolsko, Havaj, Čína, Nepál, Veľkonočné ostrovy, Nový Zéland, potom chcem ísť do Nórska (trošku odveci ) , a tiež chcem navštíviť väčšinu arabských krajín a v niektorej to možno aj zakotviť. Čo sa týka Európskych miest nejakých... rozhodne musím navštíviť Bruggy♥ , potom taký : Lyon, Lausanne, a hej Krakow som ešte tiež nevidela aaa ešte Porto som zabudla... a určite aj kopu ďalších ale tieto sú momentálne také naj
@carbonevo neviem no... kultúra ma láka, ale žiaden hidžáb na seba nedám ... a ani bohatého sheikha nechcem.. na čo by mi už len bol? jediné čo z tvojej romantiky beriem je ten falafel... a aj ten budem mať snáď zajtra takže SA sme podla mňa vyčerpali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Villa Traful - Patagonia - Argentina
2. Dubai
3.Florida
4. LA
5.Londýn
6.Nový zéland
Oulu
Rovaniemi
Kuopio
Ivalo
a ešte veľa veľa
@denaaa za 17000kc tam aj spat letenka z prahy..kolegyna dneska isla domov na dovolenku ale tam to je o nicom,si ani kavu neobjednas .. ale vang je vino
romantika proste