ak máš na mysli prvé rande s nejakou novou známosťou tak isto pekne dlhá prechádzka alebo čajovňa
a ak si myslela prvé rande v živote .. tak to som už mala ... boli sme pri hrádzi .. sedeli na jednom celkom mokrom pníku a hoodne dlho sme sa rozprávali .... pekná spomienka
Na koncért, aj keď sa tam nedá rozprávať a musel by mať tiež rád tu kapelu a bola by som spotená zo skákania a smrdeli by mi vlasy od dymu a viac by som sa venovala koncertu a videl by moje extrémní šílenství... takže vlastne je to blbý nápad, ale ja už nebudem randiť, takže je mi to jedno ^^
my sme boli v kine a sme skončili spolu!
(ale my sme boli jasní už od toho momentu keď som ho na birdzi začala zvádzať mačiatkovskými gifkami v odkazovači).
@mayben mne sa to strašne páčilo, som si tie hrobky a pomníky poobzerala, že aké by som chcela, pofukoval teplý vetrík, mesiac svietil, tak pekne bolo, romanticky
Čo budem robiť na prvom rande v čajovni/kaviarni/reštaurácii ?...podotýkam PRVÉ rande....to až neskôr by som šla...prv niekam von...na nejaký koncert a tak a až potom do reštaurácie a hl.tie mladé lásky
@jerometoucanrainbow áno, to mi napadlo až po napísaní toho komentáru, že ofc, prvé rande bude jeho hokejový zápas počas ktorého mi pošle do hľadiska puk so srdiečkom
ja nerozumioem, ako vie niekto niečo označiť ako "prvé rande"...to fakt funguje tak že sa dvaja ľudia poznajú a potom sa dohodnú že TOTO bude naše prvé rande?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a ak si myslela prvé rande v živote .. tak to som už mala ... boli sme pri hrádzi .. sedeli na jednom celkom mokrom pníku a hoodne dlho sme sa rozprávali .... pekná spomienka
(ale my sme boli jasní už od toho momentu keď som ho na birdzi začala zvádzať mačiatkovskými gifkami v odkazovači).
alebo sem
ach tie časy
ak by ma tam chcel niekto vo štvrtok vziať, som celý jeho
skvostné miesto
už sa teším na štvrtook