Kombinácia druhej a tretej možnosti nie je?
A do veľkomesta jedine ak by to bolo nejaké staršie mesto s historickým centrom a ak som tam ešte nebola...
podľa mňa les.. je proste plný vecí , ktoré inak nemáte ako zažiť ... najlepšie by bolo cez leto napríklad zažiť dobrodružstvo ... prežiť niečo na čo sa nezabúda ... síce by to malo ťažký priebeh a človek by musel tak trochu zájsť na pokraj svojich možností , ale nakoniec by to všetko dobre skončilo
@ninca No neviem, ale mám pocit že možnosť "disko, párty" má len o tri hlasy menej než "les,hora" A veľkomesto má tiež dosť hlasov, takže slovenské deti až takí skautíci nie sú
velkomestooo
len tak si sedieť na lavičke v centre a pozorovať tých rôznych ludi pritom piť colu z plastového pohára, ktorý je navrchu uzavrety ..booože chcem tak vela?
ja som bol dnes po dlhsej dobe na ture s priatelkou, kedze sa otepluje.. pohoda jazz, sklabinsky hrad, ziadny komp, hluk, smog, auta.. len vietor, ticho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A do veľkomesta jedine ak by to bolo nejaké staršie mesto s historickým centrom a ak som tam ešte nebola...
Tak vlastne na našom Nitrianskom ani nie sú ...
A ja sa môžem vlastne tešiť z nulového turistického a komerčného využitia nášho hradu, lebo tam má človek aspoň pokoj ...
Ale keď sa povie hrad, tak ja si hneď predstavím ... "Tento hrad neskôr kúpili Pálffyovci" ... chrrrr ... To je taká moja deformácia
len tak si sedieť na lavičke v centre a pozorovať tých rôznych ludi pritom piť colu z plastového pohára, ktorý je navrchu uzavrety ..booože chcem tak vela?
No to je síce obmedzenie, ale zlé to byť nemusí ...
A ani moc nie je, aspoň cestou z obchodu som si po strome poliezol trocha a hneď je telo spokojnejšie