kedze mam zlomene koleno, tak doma.. predtym som skor behal po baroch, ale nejak mi to nechyba.. ked sa vyzdraviem, tak to vyzera tak, ze budem piatky travit s priatelkou
kua v poslednom čase len tvrdnem doma a čumím do bedne či do knihy,lebo šetci moji kamoši čo s nimi chodím von sú na stretku s birmovky a tam sa ochlastávajú,takže keď sa skončí to drbnuté stretko už sa musia trepať domov lebo nevedia už ani poriadne o svete...
ochlastávanie neuznávam cize sedkam doma a pozeram filmík, čítam alebo kreslím a ked príde chut a matka si zmyslí ze ma pustí tak idem dakde na jedno pifko s príjemnými neožratými ľudmi...ale jak ich je malo
všetko je lepšie než presedieť piatkové poobedie doma..väčšinou si nájdem nejakú aktivitu napr. pingpong, hádzanie disku v medickej (a s tým spojená návšteva krčmy)
@estrella nebuzeruj heh ale nie jj..chcem ist..ale tak...11, co sme v partii chcu ist iba traja..ja..ada a lukky..sak ty to sama vidis heh no nie? a igor..hm...tak..to by som ho tam chcela vidiet asi ho musiim poriadne ožrať aby tam siel aj so mnou a tam tancoval....staci Teatro..keby sme tam sli..
posledny rok to bol aj kostol, kedze som chodila na birmovku a nwm ci sa to zmeni alebo nie, mozno hej, kvoli kamosovi mozno nie, uvidim aky program sa mi naskytne potom doteraz bol biedny lebo bola zima, ale v lete sa toho predsalen da viac nie? v piatok som v lete ovela castejsie vonku, v meste, pri vode ako v zime takze take opekacky, stanovacky planujem a hm, festik nejaky a nejaky ten vylet niekam daleko len este zarobit niekde...hmmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov