slovensko to isti tento rok, aj ked sa mozno vyskytne nejaky mensi vylet do Prahy... zatial teda Krasnohorske podhradie a MALTA (budeme menit okna a malovat kuchynu)
Hm, neviem či bolo dobré, robiť anketu... S možnosťami...
Ja idem na Cyprus, do Pafosu. Je tam teplejšie ako v Bulharsku, prší tam menej, ako v Chorvátsku (na pobreží Cypru neprší pol roka) a Cypru nehrozí krach, ako Grécku.
2 týždne v Malých Karpatoch, tešíím ..podľa môjho skromného názoru by som nemala chuť ísť ani do jednej z ponúkaných možností, ale každý má iné potreby
2.8. - 9.8. ideme do Bulharska mestečko Tsarevo dolu na juhu.
Pôvodná cena bola 365 Eur, teraz je 290 a sú ešte 4 miesta v našom minibuse voľné. V cene máte obojsmernú dopravu, ubytovanie v peknom rodinnom hoteli, pobytovú taxu, energie a služby hotela. Je tam možnosť rôznych výletov atď. Cestovný doklad stačí Občiansky preukaz
Potom ideme 10.8. na 13 dní, tam sú zatiaľ 3 miesta voľné a od 24.8. atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
to je tak približne ale len.
a idem do švédska
Ja idem na Cyprus, do Pafosu. Je tam teplejšie ako v Bulharsku, prší tam menej, ako v Chorvátsku (na pobreží Cypru neprší pol roka) a Cypru nehrozí krach, ako Grécku.
no a asi tento rok zostanem verná Slovensku. ( a tak nerada:/ )
www.facebook.com/bulharsko.dovolenka
Ak sa viete rýchlo rozhodnúť, tu je ponuka:
2.8. - 9.8. ideme do Bulharska mestečko Tsarevo dolu na juhu.
Pôvodná cena bola 365 Eur, teraz je 290 a sú ešte 4 miesta v našom minibuse voľné. V cene máte obojsmernú dopravu, ubytovanie v peknom rodinnom hoteli, pobytovú taxu, energie a služby hotela. Je tam možnosť rôznych výletov atď. Cestovný doklad stačí Občiansky preukaz
Potom ideme 10.8. na 13 dní, tam sú zatiaľ 3 miesta voľné a od 24.8. atď...