Ahojte...prosím o radu kam pozvať dievča na dajme tomu 1. rande Kedže mám 15 tak na kávu alebo niečo podobné asi vypadáva a ja vobec netuším, že kam ju mám pozvať. Vďaka za normálne odpovede
tak nemusi byt kava, ale nejaky dzus, napriklad ju mozes zobrat na nejaky nealko ovocny koktejl alebo zmrzlinovy pohar, este je teplo, sadnete na terasu kino podla mna nie ved sa chcete rozpravat urcite... druha moznost je nejaka prechadzka po meste, podla toho teda, kde byvas
na wellness do virivky aspon uvidis jej postavu v plavkach ale to az na 2 - 3 tie rande. pozvi ju hocikam kde sa da kecat kym sa lepsie zoznamite a vyber miesto kde neni vela ludi aby ste sa mohli bozkavat.
tak podla toho čo ti tá lokalita ponúka...napr. ak je blízko priehrada s nejaku reštikou a neplávajú tam práve plastové fľaše so zdochnutými rybami tak si dáte zmrzlinu a prechádzku
@9 cajovna je na prve stretnutie priliz zavazna. odkazani budete v podstate na prilis osobny kontakt a "nutnost" komunikovat. ja by som zvazil skor nieco ako prechadzku, vylet niekde a podobne
@trdelniiiq súhlas, jeden ex ma tam vzal a vydržalo nám to žalostne krátko. Ale možno to bude tým, že to bol kretén. Na tvojom mieste @mk16 by som to ale neriskovala. Asi by som zvolila prechádzku na nejakom peknom mieste, plus možno tá zmrzka.
zmrzlina, kebab, palacinky (ak tam máte stánok s palacinkami, to by som je mega ocenila )
a najlepšie jedlo, ktoré si môžete odniesť v ruke a sadnúť s ním niekde k fontáne alebo tak.....
na prvé rande aj tá prechádza po sídlisku nie je zlá ale fajn je nejaká príroda, kde nebude moc ľudí, keď poznáš blízko nejakú lavičku, kde si môžete potom aj sadnúť...
Kebab a podobné veci máme ale väčšinou v meste, čo je asi 20 minút cesty autobusom a to neviem, či by bola dobrá voľba aaa neviem či poznám takú nejakú lavičku musím ísť popozerať
Ja by ju zobral niekde do parku alebo neviem kde na prechádzku a potom by sme niekam sadli na čajík. Ale tak to by som urobil ja, vezmi ju kam chceš ty, na niečo čo máš sám rád.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
alebo frajir ma casto na nanuky pozyva, aj to je milucke.
a najlepšie jedlo, ktoré si môžete odniesť v ruke a sadnúť s ním niekde k fontáne alebo tak.....