chceli by sme ist s kamaratmi na dovolenku niekde na SR.. rozmyslame o zelenej vode, pripadne o sutove.. alebo sturove.. poradite mi nieco podobne? plus ako viete nieco konkretnejsie o ubytovanie atd..
Som vpodstate zo Štúrova. Je tu kúpalisko, kostol a námestie s obchodmi. To je dokopy všetko. Obyčajné malé mestečko. Vedľa v Maďarsku je Ostrihom, s bazilikou a zaujímavými programi. Viac ako týždeň sa tu neoplatí byť. Prípadné otázky?
Tak to je jednoznačné.Krásno nad Kysucou,to musíš navštíviť !!!
Pravouhlá štruktúra ulíc,vysoká úroveň služieb,čistá rieka,veľké množstvo turisticky atraktívnych miest a ešte viac možností na trávenie voľného času.je to raj na Zemi,ktorý sa volá Krásno nad Kysucou.
Slovensko má hodne oblastí špecializujúcich sa na cestovný ruch. Severná časť Nízkych Tatier je jedna z nich. Viac o Tatrách je na » www.ubytovanie-tatry.net
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
či chodiť po pamiatkach alebo ležať pri vode...ale podľa tých miest asi to druhé.
Vodný raj Vyhne môžete skúsiť
Ja radím Poprad!
@1 -pamiatky? NIE!!! skor nieco take ako nic nerobit a byt pri vode
Pravouhlá štruktúra ulíc,vysoká úroveň služieb,čistá rieka,veľké množstvo turisticky atraktívnych miest a ešte viac možností na trávenie voľného času.je to raj na Zemi,ktorý sa volá Krásno nad Kysucou.
Ale inak odporúčam, páčilo sa mi.
Ja som bola ubytovaná v športhotely, celkom fajn na prespanie, aj ked to nie je luxus, ale tie troj a štvorhviezdičkové hotely sú tam strašne drahé.