Poradil by mi niekto kam sa vybrat v lete na dovolenku?..podla vasich skusenosti...s priatelom by sme totiz nechceli dopadnut ako ti dovolenkari v Turecku...dakujem vopred
Bulharsko - krásne a tie ceny sú neprekonateľné.... odporúčam Primorsko, tam nieje tak veľa turistov ani hotelov ako napríklad na Slnečnom... a v Kittene je zasa pokojné more, nachádza sa to doslova v takej zátoke
chorvátsko je podľa mňa klasika. bola som už vo viacerých exotickejších destináciách ale fakt máloktoré boli lepšie ako nejaké pekné miestečko na dalmácii. máš tam pohodu, žiadni šialení arabi, kvôli ktorým si na seba nemôžeš dať ani sukňu, krásne more, primerané ceny
ale keď už nejaké trópy tak sa mi páčilo v tunise (ale to bolo také to vyvaľovanie na pláži, proste si v nejakom krásnom komplexe kde ťa strážia ozbrojené jednotky - čiže nič pre dobrodruhov)
Na hory. V Egypte miznu turisti a miznu aj ich veci :p Tak ako v mnohych krajinach v Afrike. Z tych severnych krajin jedine Lybia. Co cestovka to onicom.
no ak pojdes cez hydrotour alebo satur tak take sa ti nestane urcite ...my sme sli cez karyu a prisli sme do kosic tyzden pred oficialnym krachom, cize LTT , ale z pohladu sluzieb je turecko cislo 1, perfektna dovolenka cize odporucam strediska Antalya, Belek, Side
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» www.travel.sk/dovolenka/turec...
Last minute - www.dovolenka24.sk
Destinacia nie je problem, ti ludia isli cez zlu cestovku. (Co nemohli vediet)
ale keď už nejaké trópy tak sa mi páčilo v tunise (ale to bolo také to vyvaľovanie na pláži, proste si v nejakom krásnom komplexe kde ťa strážia ozbrojené jednotky - čiže nič pre dobrodruhov)
a Kuba je prekrásna, tá kultúra tam atď.
ak mas radsej turistiku, myslim, ze Slovensko je super. nevyjde vas to moc draho, len si treba sledovat pocasie a dufat, ze sa najdu volne miesta.
inak, Chorvátsko konkrétne Istria je uzasna. krásne mestecká, nadherne je okolie Puly aj jej historicke centrum.