prosím vas nesmejte sa ale doteraz som na silvestra býval doma s rodinou a teraz mám prvý vážny vztah a s frajerkou chcem ísť na silvestra pozreť na ohnostroj.Ja mám 19 a ona 16 rokov. Rodičia jej dovolia byť aj dorána ak bude somnou.Prosím poradte mi kam
neviem tancovať tak na nejaku diskoteku alebo zábavu nehodlám ísť a ona má rada romantiku a nechcem ju zobrať do nejakeho pajzlu a ked sa budeme prechazdat po vonku štyri hodiny tak zamrzneme
však vyvenči slečnu zober ju na ohnostroj niekam kde je dobry vyhlad, chlastajte, pripadny nahodny socialny kontakt s neznamym clovekom neni zly..ako-zagratulovat a vypit si z jeho flase a on z tvojej.
potom nejak sa odplizite sami dvaja niekam osamote vonku dorazit alkohol, zahulit nato, kecat..
dalej ju nenapadne, bez zjavneho umyslu odtiahnes do lesika, povies nak sa predkloni a chyti sa stromu pred nou, stiahnes nohavice a vyjebes ju poradno, lebo-jak na novy, tak po cely.
oblecete sa , pojdete dalej niekam na drink a nad ranom slecnu odprevadis domov. zabavenu, mrazom vystipanu, vytrtkanu, pripitu a so zazitkom. cau.
preco by sme sa mali smiat , nomalna vec, chodte si sadnut nekam do podniku na urovni vino/sampus alebo co popr. by som navrhol sex ale tak to bys musel ist k sebe /k nej/hotel. ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Zisti si svoje finančne limity a potom...xixixi ja by som objednal chatu alebo hotel niekde nedaleko Ba typu Zochova chata ci tam niekde poporadi - welnes masaz,sauna,jedlo,tanec,postel...
Ja tiež mám tento problem, priateľka chce byť somnou. Asi pojdeme do mesta na ohňostroj a potom ju odprevadim nejakým ešte neviem akým sposobom po polnoci domov a nad ranom sa budem snaziť aj ja nejaký prvý spoj domov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
potom nejak sa odplizite sami dvaja niekam osamote vonku dorazit alkohol, zahulit nato, kecat..
dalej ju nenapadne, bez zjavneho umyslu odtiahnes do lesika, povies nak sa predkloni a chyti sa stromu pred nou, stiahnes nohavice a vyjebes ju poradno, lebo-jak na novy, tak po cely.
oblecete sa , pojdete dalej niekam na drink a nad ranom slecnu odprevadis domov. zabavenu, mrazom vystipanu, vytrtkanu, pripitu a so zazitkom. cau.