@kierkegaard chcel by som ísť na konzervatórium, ale mám strach s ten pohybovej eduty (tanca).. Neviem tancovať, spievať by som ešte zvládol, ale tanec nie..
raz som pocul take pekne prirovnanie od lasicu nieco v zmysle ze ti, co chcu byt hercami, tak nikdy nebudu dobrymi hercami. naopak ti, ktori sa tomu branili ale urobili to z nudze alebo kvoli niecomu inemu tak su excellentnymi hercami
Latinák je vyučený sklenár, Lukáš Langmajer automechanik,čiže na výbere strednej ani moc nezáleží. A nie každý herec je silný vo všetkých troch disciplínach (herectvo,spev,tanec), dôležité je najmä to prvé a zvyšné dve tak,aby to nebol úplný prúser
@riddler no by si sa čudoval.. na tanec a spev sa berie tiež dosť veľký dôraz..ale zase záleží aj, či chce robiť herca v divadle, alebo televízií... ale minimálne ak chce ísť na konzervatórium, tam sa berie dosť veľký dôraz aj na spev aj na tanec... samozrejme tiež záleží, ako kde... ja som bola v BA, tam brali na spev dosť veľký dôraz.. a tiež mám spolužiačku z konzervy z KE a tá nevie spievať, takže asi záleží aj od mesta
@simka1311 na Konzervatoriu je ten spev a tanec zrejme dôležitý,ale čo sa týka herectva na všmu alebo V BB, tak tam asi skôr zaváži to herectvo,či je človek zaujímavý typ,vie sa predať,improvizovať a podobne. Ak ohúri komisiu týmito danosťami,tak si myslím že nejaký ten mierne podpriemerný spev a smiešne tanečné pohyby by aj odpustili.
@riddler na VSMU ak zaujme nejak v tej hereckej stranke tak tam este nad spevom alebo tancom prizmuria oci (ak je fakt dobry herec) ale co sa tyka BB tam nie..tam viem ze kladu dost velky doraz aj na spev a tanec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov