Každý tým určite prešiel ,že v 9 ročníku si musel/a niekam dávať prihlášku ale kam? jasné každého to láka tam kde ho to baví a zaujíma ale ked si nie je niekto istý čo má naozaj rád a myslí si že možno týmto rozhodnutím urobí životnú chybu alebo počúva n
ja som sa rozhodla podla toho , co ma bavilo ... pretoze ja by som sa nedokazala ucit nieco , co ma nebavi ... a ked si rpedstavim ze cely zivot mam robit nieco co neznasam tak neviem no ...
Poprosila by som o láskavosť ozval by sa mi niekto kto chodí na Polárnu alebo Bocatiovú s odborom cestovný rúch a aj ten kto vie o inej škole s týmto odborom vopred dakujem
V VIII a IX ročníku som si podala prihlášky na také SŠ že ani na jednu z nich nechodím. Čo sa týka IX ročníku (záväznej prihlášky) na obe SŠ som bola prijatá a pre jednu som sa aj napevno rozhodla ale kvôli viacerým dôvodom som tam napokon nenastúpila a cez letné prázdniny (2011) som sa rozhodla inak. No a teraz chodím na úplne inú SŠ - je síce ťažká, hlavne teraz (budúci týždeň ma čakajú štyri veľké testy + skúšania)...
Musíš sa sama vedieť rozhodnúť, je to veľký a hlavne vážny krok... Ale ak ti smiem dať jednu radu, tak sa rozhodni teraz správne (pokiaľ máš čas) aby si potom neprestupovala na inú SŠ - pretože to nie je dobré (vlastná skúsenosť).
Prvoradé je to čo ťa baví a čo má budúcnosť, aj keď nie vždy rodičia súhlasia s tvojim rozhodnutím.. ( ako moji..) Dobre si rozmysli či školu zvládneš, ale zas, ani sa nepotcenuj.. Porozprávaj sa s rodičmi, to bude asi najmúdrejšie.
Ja som chcela byť šéfkuchár a aj budem,(snáď, chňoo chňoo) baví ma to, je to zaujímavá práca, stále sa je čo učiť a stále pribudajú nejaké nové jedná a pod.. a aj škola je fajn takže, neviem si predstavit robit nejaku nezaujimavu stále započítačomsediacu robotu..
Ja som sa rozhodla podla psychologičky. Tá ti povie na čo sa asi približne hodíš, mala som síce už vybraté školy, ale dopadlo to tak že mi vybrala presne tie, na ktoré som sama veľmi chcela ísť takže z vlastnej skúsenosti ti odporúčam, keď nevieš kam, skúsiť psychologičku nech to dopadne akokoľvek, aspoň sa niečo dozvieš o sebe z tých testov
..hlavne sa nenechaj odradiť ...ja som na zakladke všetko učvo flákala, ale chcela som isť na gympel ale všetci ma od neho odhovárali, že ho nebudem zvládať, tak som šla na OA..ako nahle som tam došla som sa začala učiť a zvladam to lavou, zadnou, teraz lutujem že som nešla na gympel
s každým sčasti súhlasím fakt je to vážny krok do života a ked je tu ešte aj možnosť že to o pár rokov oľutujete nie je to sláva no riskovať sa musí a hlavne treba ísť za tým čo nás baví... bola by som naozaj rada keby ste sa mi ozvali zo školy Polárnej a Bocatiovej chcela by som poradiť.... Pretože som rozhodnutá si tam dať prihlášku s odborom cestovný rúch čo vy na to? aký je to podla vás odbor?
@dimmuborgir aj ja som bola u psychologičky,je to uplna blbosť,nie je to o tom načo sa hodíš ale čo ťa baví ale nik ti nepovie či budeš mať v tom obore uplatnenie,či to má budúcnosť..... bola tam aj kamoška jej vyšlo že by mala íst na umeleckú.... kresliť vie jak 5 ročné decko, nevie ladiť farby,proste celkovo o umení vie veľké hovno, len obdivuje tých čo sa do toho rozumejú a ešte je aj blbá lebo si na tú školu chce dať prihlášku lebo jej to povedala nejaká psychologička čiže myslím že to je len stráta času......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Musíš sa sama vedieť rozhodnúť, je to veľký a hlavne vážny krok... Ale ak ti smiem dať jednu radu, tak sa rozhodni teraz správne (pokiaľ máš čas) aby si potom neprestupovala na inú SŠ - pretože to nie je dobré (vlastná skúsenosť).
Ja som chcela byť šéfkuchár a aj budem,(snáď, chňoo chňoo) baví ma to, je to zaujímavá práca, stále sa je čo učiť a stále pribudajú nejaké nové jedná a pod.. a aj škola je fajn takže, neviem si predstavit robit nejaku nezaujimavu stále započítačomsediacu robotu..