Takže, mienim sa zamknúť do izby s tým, že mám teplotu, lebo tento rok nemám kam ujsť. Sestra asi pojde s tatinom polievať, lebo ani ona si na toto "čakanie na polievačov" nepotrpí moc.. celkovo nemám rada tento sviatok :/ ale ráno bude určite ocino viac obliaty ako my tri baby doma každoročná tradícia, že to malé 10 ročné vytiahne vodnú pištol a chudáka ho naháňa po dome..
Budem sedieť doma ofučaná, že ma zase žiadny svárny šuhaj neprišiel zbičovať ako sa patrí na Veľkú noc, lebo chlapi sú lenivé hovädá, ktorým nezáleží na tradíciách
...a potom budeme v škole s Dominou ešte týždeň žrať čokoládové vajcia, zajace, kačičky a ktovie aké všeliaké iné hávede, ktoré preventívne nakúpime v naivnej viere, že tento rok možno niekto príde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@3 omfg, ja sťem cvikluuuuu ♥♥♥♥♥♥♥♥
idem si uzivat luxus sem
&oi=local_result&ct=photo-link&cd=1&resnum=2&ved=0CCwQnwIoADAB" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku maps.google.sk">» maps.google.sk/maps/place?hl=s...
...a potom budeme v škole s Dominou ešte týždeň žrať čokoládové vajcia, zajace, kačičky a ktovie aké všeliaké iné hávede, ktoré preventívne nakúpime v naivnej viere, že tento rok možno niekto príde