Ahojte.. Prázdniny sú v plnom prúde, prvá polovička za nami a ja som si uvedomila, že taký nejaký poriadny výlet som ešte neabsolvovala. Malé Karpaty mám už prechodené..
Šla niekam do hôr, na nejakú menšiu túru, ktorej výsledkom by mohol byť
Súľovské skaly + Manínska tiesňava a neďaleko aj krásny Hlbocký vodopád - je to síce dosť ďaleko od TT (cca do tych 150 km), ale podľa mňa stojí za to, odporúčam
samozrejme sulovske skaly a maninska ja pochadzam z Považskej Bystrice a to je kusok mam to vsetko prechodene a ked uz tam nahodou budes nezabudni na Velky Manin po ceste sa mozes stavit na červenom kameni pri Ilave a este aby som nezabudol Považsko Bystricky hrad stoji to vsetko za tu cestu smiley:
ja by som išla vlakom z Trnavy do Považskej Bystrice (cez pracovné dni chodí každé 2 hodiny), hneď na železničnej stanici v Pov. Bystrici nastúpiť na autobus č. 5, doviezť sa na zastávku Považská Teplá - autocamp a tam začína náučný chodník. Tým autobusom to trvá okolo 20 minút a tu je cestovný poriadok: » www.mds.sk/pdf/linky/mhd5....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@jurino555 vedel by si mi presne nájsť cestu z Trnavy tam?