fu ja nemam ani predstavu aj ked som druhacka na strednej ale ma to hneva ze neviem kam dalej..lebo aj tuto strednu som si zle zvolila tak aspon ta vysoka nech ma daky zmysel... neviete dake zaujimave odbory alebo dobre vysoke skoly...? viem ze skor inkli
a kam chodis teraz do skoly?....ja som tiez rozmyslala nad vyskou uz...no neviem kam sa vybrat...chcela by som niekde na zameranie marketing....PR alebo take nieco...no neviem najst nejaku vhodnu skolu
ja teraz studujem ANIMATOR VOLNEHO CASU ...an kazdy si predstavy aky fantasticky zabavny predmet ale je to sama teoria co je na nic... a neviem vysoku nemam ani predstavu idem si robyt tie psychotesty na aku vysku sa hodim tak sa tesim co mi vynde xD.... ale nevem akoze
@Grietusha ty tu svoju skolu fakt milujes,ze? ale to je fajn.. aj takato "reklama".. bo aj ja si vyberam vysku a ver ze som sa nad tvojim odborom tiez zamyslala..ktovie kam ma nakoniec zaveje..
aj ja som druhacka a uz koncom roka si mame vybrat seminare, tiez netusim kam, psychotesty mi moc nepomohli a podla zalub je to tiez tazke, mozno skusim ist len tak na slepo niekam
ja chodim na obchodnu....no rozhodovala som sa medzi konzervou a bytovy architekt co by ma fakt ze naozaj zaujimalo lenze nemala som moznost a nenasla som vhodnu skolu ale obchodna je tiez v pohode mam tu zaklady podnikania co urcite vyuzijem ...a dalej neviem kam....fakt asi nieco s ekonomikou..lenze ekonomicka je tazka tam sa dostane malokto...aa tak kamarat mi spomynal ze niekde je skola so zameranim na marketing co by ma velmi bavilo neviete o niecom?
ale ten bytovy dizajn teraz by som aj mohla lebo kreslit viem ...ale tam sa jedna o celkovo zariadovanie bytu alebo navhrovanie nabytku a tak..lebo to je inee .. ci oboje v jednom to je ???
Ja mám dať za dva mesiace prihlášku a vôbec netuším kam Máš ešte dva roky pouvažuj čo ťa baví, čo by si chcela v živote robiť a určite na niečo prídeš.
no, prepac, ale to sa neda. to musis si ty vybrat, nemoze ti nik iny vybrat skolu a este niekto kto ta vobec nepozna. musis si sama podla toho co ta bavi atd. neboj, na to prides.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
myslím si, že v trende sú jazyky tlmočníctvo a prekladateľstvo
» www.phil.muni.cz/music/staticpag...
a áno, mám to viac než rada.
na ekonomickú nie je ťažké sa dostať, ťažké je sa udržať
na mnohých to dokonca funguje tak, že najväčšie čistky sú v bakalárskom ročníku.
(odskusane na FIIT - STU - BA)
ale tiez som pocul aj: najprv studujes co si nechcel, potom robis co si nestudoval (zivy priklad ja, teda prva polovica )
len by som potrebovala poradit nejaku vhodnu skolu na studovanie marketingu alebo PR....
alebo by som potrebovala poradit ci sa da dostat na nejaku skolu co je zameranie bytovy architekt....bez zakladov..teda bez strednej
Pod jednoznacne na nejaku technicku skolu (chemicka, strojarina alebo aj elektrotechnika).