áno ja viem že to je len moja vec a len ja si ju vyberiem..ale len som sa chcela s vami poradiť.. chcem isť študovať niečo čo nema nič s matikou chémiou a fyzikou xD...moj problem je však že si vobec neverim, stale ked si čitam požiadavky a tak na tu kt
a tiez to nie je velmi lahka skola...a inak ked sa tak budes ku tomu staviat ze to nezvladnes tak to urcite nezvladnes,trosku si ver....skus to mozno ti to vyjde
inak ja by som isla studovat niekde vonku na vysku,(u nas sa ti to pomaly neoplati)najdes si tam dobru pracu a stale sa mozes vratit naspat sem
psychologia mno... nechcem nikoho urazit ani nic rozhodne sa KVALITNA psychologicka v zivote cloveku zide, ale 99.9 percenta co studuju dneska psycholigiu ju studuju, pretoze je to kúl a vyzera to dobre na papieri a myslia si ze s tym ohuria na pokecovych sklach. (Cest vsetkym vynimkam)
Ak sama sebe vravis nezvladnem nezvladnem tak veru nezvladnes Chce to trochu si verit a mozno by ta prijali aj na take skoly co by si nikdy nepovedala
Zameraj sa na humanitne odbory pedagogika ak mas k tomu vztah preco nie, najdi si aspon jednu vec v zivote co ta aspon trochu bavi a od tej sa odvijaj. Nutit sa do niecoho nema zmysel. Na vysokej skolu urcite nie
No aspon bakalara si urob na Slovensku, lebo ked vsetci mladi perspektivni ludia odidu von, nikto nam tu nezostane, nas stat zanikne, a to by bola skoda.
Ak ti nerobia problém jazyky, skús sa aj po tom zahraničí poobzerať... Majú tam oveľa širší výber predmetov, možno tam natrafíš na niečo, čo ťa zaujme...
Ale robiť niečo nasilu, len aby si študovala je somarina...
no ja ti neviem, ty chceš študovať hocičo, kde nie je matika a fyzika, má to perspektívu a ešte ti to máme aj my povedať, lebo očividne poznáš asi len medinu, právo a psychológiu ako možné odbory?
aha, ešte "jazyky" a pedagogiku.
slečna, tresni si niekoľkokrát po hlave a radšej seď na riti, lebo vyštudovaných odborníkov, ktorí sa k svojmu odboru dostali ako slepá sliepka k zrnu a nemajú k tomu žiaden vzťah, fakt nepotrebujeme.
@petika Ja som na tam síce na prijímačkách nebola, ale psychológia v BA na UK má na stránke (alebo aspoň mala pred tromi rokmi) napísanú aj matiku pokiaľ ide o obsah prijímačiek...
No neviem či ti s tymto poradím, ale ja som chcela ísť na vyšku ktora nebude extra naročná, ktorá bude niečím vynimočna, a na ktoru chodí malo ludi DD no, a nakoniec som si aj vybrala ale nesla som nanu kvoli praci ktora sa mi naskytla.. keby sa nenaskytla už davno by som študovala to čo som chcela, a to jest vysoka škola s nazvom - Inštitút fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie v Piešťanoch podla mna je to fajn, lebo sa tam študuje hlavne angličtina a biologia a z toho su aj skušky a to je podla mna malina venovala by som sa čisto len kupelnym veciam od liečiveho bahna, poradenstva čo sa tyka kupelov, rehabilitácii a podobne to bol len moj nazor, ak si si vybrala niečo ine už na isto daj vedieť, som zvedava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a tiez to nie je velmi lahka skola...a inak ked sa tak budes ku tomu staviat ze to nezvladnes tak to urcite nezvladnes,trosku si ver....skus to mozno ti to vyjde
inak ja by som isla studovat niekde vonku na vysku,(u nas sa ti to pomaly neoplati)najdes si tam dobru pracu a stale sa mozes vratit naspat sem
Ak sama sebe vravis nezvladnem nezvladnem tak veru nezvladnes Chce to trochu si verit a mozno by ta prijali aj na take skoly co by si nikdy nepovedala
Zameraj sa na humanitne odbory pedagogika ak mas k tomu vztah preco nie, najdi si aspon jednu vec v zivote co ta aspon trochu bavi a od tej sa odvijaj. Nutit sa do niecoho nema zmysel. Na vysokej skolu urcite nie
slezina ... zoberu kazdeho ... aj ked potom polovicu vyhodia ak sa uchytis tak si tu
Obchodně podnikatelská fakulta Slezskej univerzity v Opavě
Ale robiť niečo nasilu, len aby si študovala je somarina...
aha, ešte "jazyky" a pedagogiku.
slečna, tresni si niekoľkokrát po hlave a radšej seď na riti, lebo vyštudovaných odborníkov, ktorí sa k svojmu odboru dostali ako slepá sliepka k zrnu a nemajú k tomu žiaden vzťah, fakt nepotrebujeme.
ja som robila prijímačky na psychu a robila som z bioly a NOSky...a na ďalšej škole-tiež psycha- to bola angličtina a biola
no jo, ono to tak býva..že väčšina nevie čo so sebou... nuž, ale mi ti ťažko poradíme