Ja som bola najďalej v Egypte, konkrétne v Luxore. Neviem, ono mentalita ľudí...keď tam je všetko iné. Úplne odlišné než u nás, to človek nepochopí, kým to nezažije na vlastné oči. A zážitok je to nesmierne silný, napriek tomu, že to bolo už asi pred 12 rokmi zostali vo mne všetky tie dojmy dodnes.
California, dva mesiace. Bolo to uzasne! Ludia su fakt mili a je tam vela moznosti ako sa zabavit. Hlavne Las Vegas (aj ked to je v Nevade ), LA, San Diego, odporucam vidiet ak sa tam raz dostanete .
no a mentalita. Tak , ja si pripadam normalne, takze a aj moji priatelia z usa su normalni, takze to zhodnocujem ako mili ludia. Na slovensku su tiez super ludia, ako moja babka a spol a chorvatsko, podobne ako slovensko a holandsko, nevidim v tom rozdiely velke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Afrika-Tunis, Egypt, Turecko
aj to je niečo.najdalej asi voľakde pri turec.brehoch ..
najdalej to este len bude
ale inac len v ramci europy...
Ja som bola najďalej v Egypte, konkrétne v Luxore. Neviem, ono mentalita ľudí...keď tam je všetko iné. Úplne odlišné než u nás, to človek nepochopí, kým to nezažije na vlastné oči. A zážitok je to nesmierne silný, napriek tomu, že to bolo už asi pred 12 rokmi zostali vo mne všetky tie dojmy dodnes.
K teme - USA
Boston