Zaujímalo by ma, či tie obmedzenia naozaj beriete až tak vážne. Ja osobne sa napríklad okrem výletov po slovensku a okolí chystám aj do Bulharska, hoci termin som si presunul až na prelom august/september
Ja ano nechodím a dovolenky. Prvýkrát sme boli pred dvoma rokmi v Chorvátsku. Potom som o rok nešiel znova keď ostatní išli na dlhšie.
Vždy som ale chodil na východ za starými rodičmi a krsnými... to bola moja dovolenka doteraz vždy... ... aj keď v podstate ešte nepracujem, tak sa to nedá nazývať dovolenkou....
Takmer som kupil letenky do Rima.. ale tomu sa vyhnem tento rok. Nieco tu okolo, trip autom ... Slovinsko, Rakusko..Chorvatsko pripadne stale uvazujem nad stanom..veci k tomu a 2-3 dnove tripy po svk. Do tepla niekde december/januar
tak určite aj na slovensku pôjdem niekam (minimálne na predĺžený víkend), ale od decembra mám naplánovaný na október juh Francúzska, tak hádam sa to bude dať uskutočniť
Najblizsia dovolenka az v cez sviatky...vianocne... Lebo sak polku si uz zamestnavatel zobral skrz covid... A tu druhu si zoberie ked nebude mat vela zakaziek..
V januari som stihla karibik a asi som si uvedomila ze to s cestovanim prehaname a chystam sa uzit i hrady zamky kastiele a ztucaniny spojene s turistikou na slovesnku, tak na to sa velice tesim asi budem plakat ze more a palmy, ale hadam tu bude pekne a bude hic a budem spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Vždy som ale chodil na východ za starými rodičmi a krsnými... to bola moja dovolenka doteraz vždy... ... aj keď v podstate ešte nepracujem, tak sa to nedá nazývať dovolenkou....