Zdraviim setkych ja sa tak hrozne tesim na leto ze musim dat aj take forum ,,, tak kam sa chystate v lete alebo co budete robit ?? dajte neake super typy nech neni nuda .. diikes
fu tak rád by som išiel niekde zarobiť veĺa peňazí ale mno tak možno týždeň dva na chate, týždeň možno v čechách, pozrieť obe babky u jednej v pohode stráviť týždeň net má aj bratránko tak hurá tam ! chvíľu pobudnúť aj doma ale chcel by som ísť do Barcelony
najprv idem s maminou na dovolenku potom zopar festivalov a nakoniec to naj -dovolenka s kamosmi dufam ze to vyjde a pojdeme cela partia inac zvysok leta budeme vysedavat a sockovat v bufetoch na slnecnych jazerach
Kam ma nohy povedú Určite Tatry vyliezť na nejaký kopček (asi na Rysy alebo Kriváň), potom chceme ísť s kamarátkou do Ríma a do Paríža do každého len tak na dva-tri dni tak dúfam, že sa to podarí. Potom už len Pohoda a potom už len doma sedieť.
leto daleko takze neviem ak pojdeme tento rok na dovolenku, tak urcite last minute je financna kriza, naco viazat prachy vo first momentoch D (berte s humorom)
zrejme pojdeme na jeden tabor s manzelom robit s deckami a zbytok je zahada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
budem si užívať s kamoškami a s mojou láskou, ak nejaká bude
zrejme pojdeme na jeden tabor s manzelom robit s deckami a zbytok je zahada
mamca ma vysnivanu cestu za more... za rodinou....
no nnemyslim si ze nam to vyde...
ja len chcem neaku brigadu a to mi staci....
x)