zvycajne som leniva robit si aj ten tahak ale na fyziku som mala takeho zbrzdeneho profaka ze som si polozila 14 papierov A4 vytlacenych na kolena a on nic si nevsimol
@3 jaj alebo ked nam da zadanie a papiere tak ja si k tomu vyberiem svoj vytlaceny tahak akoze ja mam zadanie ale to len preto lebo on nechodi po triede ked piseme
nasa ucitelka napriklad dala, ze pisomka "piste co viete" a dala nam dve latky... nechali sme 4 riadky na to ako budu polozene otazky a celu hodinu sa tvarili ze piseme a potom papiere vymenili, napisali tie otazky ako boli v poradi a meno a odovzdali
na lavicu, do rukáva, pod náramky, napisane na podražkach, napisane na stoličke (a potom samozrejme treba rozťahovať nohy celu hodinu , napisane na podlahe, všade po prstoch/nechtoch, ...a ine ma teraz asi nenpadnu... a hej ešte stare zname - zosit ako podlozka a za obalom papier to bolo pravidelne ked sa sloh zo spaniny pisal a kedysi na biologii aj zosity po kolenach v laviciach káááde táááde
Ak môžeme používať kalkulačky, tak tam. Poprípade minule som skúsila ťahák na fľaši.
Najlepším ťahákom pre mňa je v peračníku .
Inak dobré je to mať aj polepené na zápästí, ale len keď mám dlhý rukáv. Alebo keď mám sukňu alebo legíny s dlhým tričkom, tak si to dám na stehná, tie papieriky..
Alebo keď sedím pri radiatore, tak tam....
a tak rôzne,..to mi pripomenulo, teraz si idem robiť ďalší
Ja nie, ale kamarát to v poslednej dobe robí tak, že si odfotí látku na mobile (má 8Mpx, takže keď to zozoomuje, mu to pekne vidno) a schová si mobil do peračníka... A keď ide okolo učiteľ/učiteľka, tak sa robí, že si len pozerá, koľko je hodín... šikovné, zatiaľ mu na to nikto neprišiel
Ale aj tak je najlepšie sa to radšej naučiť a ísť na test v kľude
Však do dlane (ach).. Raz som skryla pod papier, učiteľka mi ho (papier) uprostred písomky len tak vytrhla spod ruky (sedela som pred ňou), lebo si vraj chcela niečo pozrieť a vôbec si to nevšimla - pod lampou je najväčšia tma ?
Píšem si ťaháky na lavicu, na dlaň, na papier ten si dám pod písomku alebo na slovenčine si môžeme dať ako podložku nejakú učebnicu, tak na slovenčine väčšinou do obalu tej učebnice.. A na prírodopise do peračníku.
kalkulacka bielitko popripade sa stalo ze esej si napisal niekdo doma a potom ho sikovne vimenil za cistu A4 co sa malo pisat v skole na znamku a bolo....
bud ceruzkou na lavicu alebo ked mam normalne tahak na papieri, tak si ho tam pod papier, na ktory pisem pisomku.. ale malokedy pouzijem tahak...nie zeby som ho nepotrebovala, ale som posrata vzdy a vzdy mam pocit, ze sa profka nepozera nikam, len na mna :
rukavy.. kedze moje tahaky su od slova do slova prepisane poznamky zo zosita a su celkom velke ( @mardzi93 je spolupisatelka .. mardzi proste sme tahakove lady )
fuuuu vacsinou tahaky moc nepouzivam,ale raz ked profka robila daco na mobile tak som papieriky vytiahol na lavicu a dal pred ne peracnik alebo obcas nieco na ruku ale najviac preferujem lavicu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
alebo este kedysi som lepila na dzus/flasku a tie maali uspech medzi spoluziakmi
Najlepším ťahákom pre mňa je v peračníku .
Inak dobré je to mať aj polepené na zápästí, ale len keď mám dlhý rukáv. Alebo keď mám sukňu alebo legíny s dlhým tričkom, tak si to dám na stehná, tie papieriky..
Alebo keď sedím pri radiatore, tak tam....
a tak rôzne,..to mi pripomenulo, teraz si idem robiť ďalší
ale zvyčajne na ťaháky kašlem, keď neviem, tak proste neviem...
Ale aj tak je najlepšie sa to radšej naučiť a ísť na test v kľude
Zatiaľ mi ani raz neprišli na ťahák.
ale to je jedno,aký ťahák máš,hlavné je vedieť opísať
sedím na ňom
červeným perom na ruku
ceruzkou na kalkulačku
na nechty si nalakujem vzorce
a cez leto na stehno
ja už mám v tom dlhú prax