Caute, vedlei by ste mi poradit pri výbere vysokej skoly s tymto zameranim ? bavi ma hlavne programovanie a software takze nejaku skolu ktora je viac orientovana tymto smerom a nie na hw alebo siete ... rozmyslam medzi aplikovanou informatikou v olomouci,
no vacsinou su tie predmety podobne .. nejaky programovanie v C alebo Jave, C#, .NET , matematika, analyza, eletrotechnika ... ide mi skor o pristup profesorov a uroven vyuky aka je na spominanych skolach
ja chodim na Matfyz a neviem si to vynachvalit, strasne dobry kolektiv a zo vsetkych skol asi najlepsi vztah ucitel-student. Ak robis poctivo tak nemas problem mat nejaky extra strach zo skusok, ale rozhodne ta len tak dalej nepustia ked na to nemas alebo moc flakas. Ucia tu naozaj vyborni profesori a maju nesmierne ludsky pristup. Akurat je nevyhoda ze ta budova vyzera ze sa coskoro rozpadne . Funguje tu aj anonymna anketa, kde sa moze kazdy student vyjadrit k predmetom a ucitelom, a vysledky ankety sa aj riesia, takze sa vyucba naozaj skvalitnuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
všetko záleží od odboru ktorý si vyberieš, takže len na stránky školy, pozerať odbory a učebné plány čo majú
pretoze na fiitke teda moc tych prednasajucich nechvalia a hľa.. najmensia nezamestnanosť
keď ti do predmetov začnú trepať matematiku a fyziku myslím si že taký hw alebo siete s radosťou privítaš