no tak toto, čo už ale fakticky neviete o čom točiť?......fakticky by ste sa mali spamätať a rozmýšľať čo vypustíte z tých vašich strašne jebnutých a nedozretých mozgov...ehm ak vôbec aj nejaký máte... a asi keď áno tak je len celý naplený "TÝM"......asi vám vymrdal mogzy nadržaný doktor hneď jak ste sa narodili....
@harlequin mno tak v tom prípade to treba do flasky a riedit farbou v pomere 2:1 vypit, potom sa to v oblickach prefiltruje na pozadovany odtien a moze striekat steny aj na oranzovo
@19@harlequin tak ja ako ukazujem svoju inteligenciu? sa pozri na seba...kukla som ako tvoje diskusie a všetko je len o sexe.....ty nemáš asi pri ničom inom myseľ len pri sexe? si asi dosť riadny chudák keď takéto veci musíš riešiť na nete...takže ja sa radšej nevyjadrujem o tom čo vieš ty.....a aj ja ti ho želám lebo stakýmto prístupom ty skončíš pri najlepšom len s AIDS....
@16 ja by som sa chcela velice ospravedlniT môjmu kamarátovi @fylo -vi.....to som jemu vôbec neadresovala veď on tu vlastne ani len mnepozrel......namiesto toho tu má byť ten debil @fxx ....
@wera55555 ty sa tu len strapnujes a naco asi je tam taka kategoria????
aj ty mas komplexy alebo co?? nechapem ze ked sa tu niekomu nieco nepaci tak naco sem chodi?? alebo naco otvaras taketo fóra ked tu aj tak len pičuješ ty hrdzava krava
@24@fxx aale veď dobre dobre...ak si nejsi slepý aj v druhom fóre od @harlequin som už niečo povedala....a čím sa ako strápňujem ? že vyjadrujem svoj názor? aj ty tu vyjadruješ svoj názor a ja do teba furt nepičujem!
@32@harlequin tak si si to prečítal???? no ano niektorí naozaj sú česť výnimkám.....
@32 myslíš? podla mňa to bude na nič hodné lebo baby povedia na chalanov že sú kurvy a zas chalani povedia na baby že sú kurvy...takže to bude na nič....to rozhodne o tom len to či sa toho zúčastní viac chalanov alebo báb....
@wera55555 .sorry moja nic proti tebe ale neviem preco musis za kazdu cenu v harlequinovych diskusiach do vsetkych zaparat a mat na nich blbe narazky...on si moze robit diskusie ake sa mu zachce a je jeho vec ci su vsetky o sexe alebo nie... a ty ked nechces si ich necitaj..nikto ti to nekaze
@zuzla daj mi láskavo pokoj..ja si vyjadrujem len svoj názor a na to sú diskusie určené či nie? ja sa do teba nestarám......a inak ako si myslíš že ja len do neho zapáram? moja ja sa zapájam do všetkého čo ma zaujíma a nie len že do neho ja zapáram....sa uvedom....
@wera55555..hej ty si daka schyzacka nie?jemu tu vycitas ze vsetko pise o sexe a bla bla ale ty sa do vsetkych diskusii o sexe zapajas..sak to je to iste...len vies zapojit sa do diskusie znamena vyjadrit nazor na danu temu a nie pindat do autora a do vsetkych ostatnych co maju iny nazor ako ty..je to dost trapne
@wera55555 pride mi to ako nejake riesenie komplexov, ze si nasla objekty a musi zaparat. Ak sa spravas takto aj v realnom zivote, tak si na tom asi dost zle...
A ked uz tak diskusie su urcene nato aby sa diskutovalo o tom co je v zaujme temy a neviem odkedy vyjdrovanie, ze niekto je to a to, je vyjadrenie k teme
ale nooo, v mojich anketach si vyprosim aby ste sa hadali, kazdy ma na to svoj nazor, ale je potom naozaj drze vyjadrovat sa, ked vravite ake je to uchylne potom si radsej odpustajte komentare
a kto si mysli ze je sex uchylny, tak nech sa lieci... na zaver len citat: "Sex je jedinecny. Keby to neboli skusili tvoji rodicia, neskusis to ani ty..."
@zuzla@41 a @44@deraina v tom momente to bol môj názor tak som si ho vyjadrila...a nie som žiadna schizáčka ak sa riadne začítate do toho tak si potom všimnete že som vtedy mala proste zlú náladu.... tak a v tej chvíli to bol môj názor na vec,ok? tak ma teda láskavo nehajte na pokoji...
a odkiaľ si @zuzla prišla na to že sa zapájam do všetkých?.......
@wera55555...tak nabuduce tu svoju zlu naladu neprenasaj na druhych..dosiahnes tym len to ze si tebe pomyslia aka si pi.. a trapna....no citala som dve a v oboch si do dakoho picovala
@wera55555 chcela som ti nieco povedat, ale myslim ze ti to uz povedalo vela ludi. Ak si mala zlu naladu, tak ok, nevybijaj si ju na druhych....pre vacsinu ludi je sex normalna sucast zivota a to, ze @harlequin zaklada diskusie hlavne o sexe neznamena, ze nepozna nic ine a ze na nom nic ine nie je. NAbuduce si prosim ta dobre premysli, ci sa zapojis do diskusie takymto stylom. Vdaka tebe som sa moc nedozvedela vysledok tejto ankety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ianc snad bde kazdemu jasne ze TO a nie HO
@8 no vidis ze doslo ze nie HO ale TO
SEMENO
aj ty mas komplexy alebo co?? nechapem ze ked sa tu niekomu nieco nepaci tak naco sem chodi?? alebo naco otvaras taketo fóra ked tu aj tak len pičuješ ty hrdzava krava
@21 no s AIDS neskoncim lebo som pradidelny darca krvi a nieco take by som si nedovolil, chcem pomahat kym sa bude dat
a teba fakt raz pretiahol 20rocny... ta znasilnil a postriekal ?
@26 nie nepretiahol...ak chceš vedieť viac tak si prečítaj blog....
@32 myslíš? podla mňa to bude na nič hodné lebo baby povedia na chalanov že sú kurvy a zas chalani povedia na baby že sú kurvy...takže to bude na nič....to rozhodne o tom len to či sa toho zúčastní viac chalanov alebo báb....
@32 a podla mna baby su vacsie kurvy, ale zas vo vacsine nepodjebavaju svojich frajerov...
A ked uz tak diskusie su urcene nato aby sa diskutovalo o tom co je v zaujme temy a neviem odkedy vyjdrovanie, ze niekto je to a to, je vyjadrenie k teme
A aby som nebol off topic este neviem
a kto si mysli ze je sex uchylny, tak nech sa lieci... na zaver len citat: "Sex je jedinecny. Keby to neboli skusili tvoji rodicia, neskusis to ani ty..."
a odkiaľ si @zuzla prišla na to že sa zapájam do všetkých?.......
A ty zas mne, že prečo nevieš odlíšiť oznamovaciu vetu od opytovacej?
Chyba sedí pred tvojím monitorom.
Veta "To už nemáte ani štipku hrdosti?" je oznamovacia alebo opytovacia?