@sherloch Nevideli sme sa tam, keď teraz premýšľam? :o Určite nie, lebo denne tam vyšliape viac ľudí, ďalej možno sme nešlapali v tom istom čase ale čo? Náhoda je blbec.
@drobec186 podla mna naj tura v tatrach je hrebienok - teryho chata - priecne sedlo - zbojnicka chata - hrebienok... To je ale tak na 8-9 hodin a v priecnom sedle moze byt zapcha, lebo tuto trasu chodi vela ludi. Cez bystru lavku, co spominas, som isiel pred mesiacom a je to podobne ako priecne sedlo, ale kratsie (okolo 6 hodin) a ked som tam bol ja, za cely cas som stretol menej ako 10 ludi
Inak krivan je pekna tura, hlavne zhora je fantasticky pohlad a podla mna to ani nie je az take narocne. Este som pocul o koprovskom stite, tam sa ide okolo hincovho plesa a vraj tam tiez malo ludi clovek stretne. Rysy neodporucam, tam je vzdy mrte ludi
co sa tyka zapadnych tatier, rohacske plesa su krasna a nenarocna tura, daju sa nakombinovat s vystupom na ostry rohac, ktory je technicky narocnejsi, ale urcite to stoji za to
V belianskych tatrach som zatial nebol, ale je tam zaujimavy jahnaci stit a vraj priroda je tam divokejsia, tak to by mohol byt fajn zazitok
Ak mozem este nieco prihodit, nie je to vysokohorske, ale tiez velmi pekne a je to v slovenskom raji kombinacia nejakej rokliny (sucha bela, piecky alebo velky sokol) a cez klastorisko na prielom hornadu, co je podla mna najkrajsi turisticky usek na slovensku... Ale tam treba vycihat dlhodobe pocasie, teraz je dost sucho, ja som vcera bol tiez v rokline a bez vody to nie je ono
Este ubytko... Vo vysokych nova lesna privat sherpa (10 eur nz hlavu na noc, ak by vas bolo viac, tak za izbu zaplatite celkovo menej), na rohacoch urcite chata zverovka
@blackrisq ó no dakujem pozriem každé jedno čo si spomenul a dačo vyberieme
ale na začiatok by som si netrúfala ísť rovno na niečo na 9 hodín
kade si išiel cez b.sedlo ? to sa mi páči veľmi no uvidím záleží od toho ako to bude časovo a aké náročné zase nechcem tam stráviť pár dní to tak na 3 dni tam chceme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Alebo zo Studenovodských vodopádov ísť rovno do Tatranskej Lomnice.
No to je moc...práve som tam pred 3 týždňami bol a nikdy viac...ako okolie a výhľady pekné, ale cesta naspäť nie je pre kolená najpríjemnejšia...
No možno...ja nie som nejaký horský vodca...
Čo ja viem...snáď aj áno...Ty má 14 ako v profile ?
No tak, lebo ani neviem, kedy presne si tam bola...A celkom si nespomínam, že by som tam videl 14 ročnú turistku
No to som si nevšimol...a kedy si tam bola ?
čo ??? Tak to je veľká šanca, že sme šli okolo...no čo už teraz
A mňa by si tam spoznala ??? Odkiaľ si štartovala ?
Inak krivan je pekna tura, hlavne zhora je fantasticky pohlad a podla mna to ani nie je az take narocne. Este som pocul o koprovskom stite, tam sa ide okolo hincovho plesa a vraj tam tiez malo ludi clovek stretne. Rysy neodporucam, tam je vzdy mrte ludi
co sa tyka zapadnych tatier, rohacske plesa su krasna a nenarocna tura, daju sa nakombinovat s vystupom na ostry rohac, ktory je technicky narocnejsi, ale urcite to stoji za to
V belianskych tatrach som zatial nebol, ale je tam zaujimavy jahnaci stit a vraj priroda je tam divokejsia, tak to by mohol byt fajn zazitok
Ak mozem este nieco prihodit, nie je to vysokohorske, ale tiez velmi pekne a je to v slovenskom raji kombinacia nejakej rokliny (sucha bela, piecky alebo velky sokol) a cez klastorisko na prielom hornadu, co je podla mna najkrajsi turisticky usek na slovensku... Ale tam treba vycihat dlhodobe pocasie, teraz je dost sucho, ja som vcera bol tiez v rokline a bez vody to nie je ono
Inak pozdravujem z vrcholu velkeho choca
ale na začiatok by som si netrúfala ísť rovno na niečo na 9 hodín
kade si išiel cez b.sedlo ? to sa mi páči veľmi no uvidím záleží od toho ako to bude časovo a aké náročné zase nechcem tam stráviť pár dní to tak na 3 dni tam chceme