Ahoj sme s priatelom este len mesiac v bratislave a o dva tyzdne nas maju prist pozriet kamarati ktori tu este tiez neboli, chceme sa spytat kam ich vziat cez den ale aj vecer sa zabavit posediet ale neprist pri tom aj o gate...dik za kazdu radu
Zober ich na Slavín alebo k televíznej vety na Kamzíku. Sú to fajn miesta... Alebo na hrad Devín. Aj to je fajn výlet.*
*za predpokladu že sa radi prechádzajú.
Choďte sa sankovat na kolibu ak je sneh a večer na pivo do stupavaru, staromeštianskej, le šenku alebo stein platzu.. ak nepijete tak na čaj do chillout gardenu.
A skontroluj či cez víkend nie je nejaká zaujímavá akcia.
@thunderstorm tak steinplatz a le senk uz vobec nepatria k lacnym podnikom, si myslim. V le senku som si raz nevedomky objednala nejaky maly special za 3,90 - skoro ma prekotilo ked prisiel ucet
Do Barona by som vážne nechodil Na Obchodnej choďte skôr do KGB-čka. Fajn podniky sú aj na Židovskej. No a ak chcete ísť na výlet, tak by som tiež skočil na Slavín, alebo na Bratislavský hrad.
@onetouch zo slovak pubu nemam ani jednu dobru spomienku.... su tam neprijemny zamestnanci, nie pekny dizajn, jedlo bez chuti a ako 17 ročnu ma z tamadial večer vyhodili lebo do 18 nemozem byt bez doprovodu rodicov... ako je to zakon ale toto som necakala
@1 preco je ucko na jednom zozname s pristavom? ved je to legendary podnik a uplne legit miesto kam zobrat turistov ak maju radi kluby na berlinsky undergroundovy styl.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Na den sa mi nechce vypisovat ale na vecer kde neprist o gate je jednoznacne 10 prstov
*za predpokladu že sa radi prechádzajú.
Choďte sa sankovat na kolibu ak je sneh a večer na pivo do stupavaru, staromeštianskej, le šenku alebo stein platzu.. ak nepijete tak na čaj do chillout gardenu.
A skontroluj či cez víkend nie je nejaká zaujímavá akcia.