@heekis Napísal som ti pár dobrých nápadov, kde uvidíš okrem skál, piesku a slanej vody aj niečo zaujímavé. Ináč by som sa orientoval skôr na sever. Južné destinácie ma nelákajú (aspoň nie tie v Európe).
@semhamforas prides mi zvlastny , podla prispevkov si orientovany trosku do "prava" , pravicovo, vies co tym myslim, a poznam vela takych ludi a pocuvam ich nazory (cize neskatulkujem ), a vacina ma vyrazne vyhrady proti Eu , ale ty mi prides dost nekonvencny vo viacerych veciach na to co "vyznavas" , super , ze mas vlastny nazor ... lebo niektori podobne orietovani , ak sa to da tak povedat, mi pridu ako totalne ovladani roboti cudzimi dogmami , nechcem ta urazit , ak ak som ta niecim tak sorry ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale kebyže sa tomu nedá vyhnúť tak:
1. Taliansko - Alpy alebo Toskánsko
2. Chorvátsko - vnútrozemie pozdĺž riek
3. Grécko - Santorini
A do Egypta by som sla
..kvak..
chorvátsko to je taká naša rodinna klasika, to nesklame
ale šla by som pozrieť do talianska aj španielska ..do grecka by som zatiaľ nešla..
asi to, že som už viackrát bola, ale inak nič...záleží od toho kam ideš, napr. barcelona je super , až na to letisko, malaga je podla mňa hroza :/
neodporucam taliansko