možno Duchonka.. a tuším v Hradci Králové je niečo kde sú mrte dobré kapely.. ale ešte som si to nenaštudovala ale viem že tam majú byť Muse a Editors a ešte asi 50 fakt dobrých kapiel... keďže je to 3 dňový fest. tak silne váham
@transplantovana Mať tak tvoje leto Také si veru nikdy v živote nezariadim, neber to v zlom, ale napadlo ma... tvoji rodičia sú milionári, alebo si vykradla banku, alebo si celý rok skrblila iba na leto?
A Colour of Ostrava, lebo Iggy Popp, lebo Marky Ramone, lebo Čechomor, lebo Cranberries a kopa iných perfektných vecí! A lebo to je prvý rok v mojom prašivom živote, kedy tam mám s kým ísť a kedy viem, že mi tam s tým človekom bude dobre a nebudem musieť tŕpnuť, či sa tam moja partia ožerie/urobí inú pakáreň/nechá spacifikovať bezpečnostnými hliadkami atp....
Ale či to vyjde, to ešte tuší iba... iba prozreteľnosť no.
@sarah_whiteflower ja na festivaloch pracujem väčšinou, takže jediné náklady, čo tam mám sú cesta a to, čo tam skonzumujem a na to nemusím byť milionár, na festy mi stačí už málo, časy, keď som tam bola schopná oplieskať dve tisíc korún, sú dávno preč, už mi to řodičovia neplatia, musím sama, a tým mi rozpočet riadne klesol
@sarah_whiteflower buď reportérku alebo moju obľúbenú treťosektorovú stánkarku a prednášačku a myslím, že na dva sa mi podarí navtierať sa a neplatiť a víkend sa baviť
@transplantovana Repo... čoooooooo... závidím ti sto razy viac, asi sa pokúsim spraviť tvojím klonom a vystriedať ťa v tomto lete!!! Chcem vedieť viac! Pre koho, čo, ako, kde?
Beseda u bigbítu, Hali Gali, burning beats factory pARTy, možno Vrbovské vetry a ak budem mať veľké šťastie, tak Pohoda, ale s tou som sa už viac-menej rozlúčila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Keďže som ešte malý sopliak, tak nejdem nikam.
Mrzí ma, že kvôli pracovným veciam nestihnem Žákovic..
ale program som začala formovať len tento týždeň, takže treba vyčkať, kým to dám celé dokopy ale plánujem mať len jeden voľný víkend
a potom minikvas...koli adicts
Zatiaľ asi len Minikvas..
Ale teším sa MOC!
ja zatial pohoda a asi aj grape (ak nepredam listok..).. a chcem vyskusat uprising
A Colour of Ostrava, lebo Iggy Popp, lebo Marky Ramone, lebo Čechomor, lebo Cranberries a kopa iných perfektných vecí! A lebo to je prvý rok v mojom prašivom živote, kedy tam mám s kým ísť a kedy viem, že mi tam s tým človekom bude dobre a nebudem musieť tŕpnuť, či sa tam moja partia ožerie/urobí inú pakáreň/nechá spacifikovať bezpečnostnými hliadkami atp....
Ale či to vyjde, to ešte tuší iba... iba prozreteľnosť no.
Takže ja idem na Rock for People, Pohodu, Uprising, Grape. Tie určite, potom možno Let it roll, BeeFree, Sziget, to sa uvidí.
Easthetic na šírave
Nova Jazz kde bude "napríklad" Jamiroquai
Vrbovské Vetry tam idem na 1000%
Žákovic Open
Trutnov Open Air
Ale všetky aj tak dúfam vygumuje jeden brutálny koncert
ale na Yní víkend idem aj kebyže som vtedy na Ynom víkende...