Čaute.. Dokázali by ste niečo také s kamarátkou/kamarátom ktorá/ý vám je ako súrodenec? Ja mám kamarátku ktorá mi je ako sestra a myslím že by som nedokázal mať s ňou niečo viac Bolo by mi to divné. Ako incest
ja som kedysi rozlisoval na kamaratky a zeny ktore beriem ako sexualne objekty ale po 25ke som to prestal rozlisovat teraz uz beriem ako sexualne objekty aj kamaratky. Teraz ak sa mi zena paci tak ju riesim, (ak neni zadana) myslim ze sex je pekna vec a treba ho zdielat s kazdym kto sa cloveku paci. Jedine kamaratky co neberiem ako sexualne objekty su zadane baby tie neriesim lebo som hlboko zasadovy a konzervativny clovek a myslim ze zadane zeny by sa nemali riesit.
nedokazem oddelit z mojej mysle jasny fakt a to ze ak sa nachadzam v blizkosti zeny,viem ze je ineho pohlavia ako ja, ze po sexualnej stranke biologicky su nase tela nastavene na inu formu komunikacie..cize s tymto faktom sa zije asi tak,ze nedokazem sa z prvoti na zenu pozriet asexualne (pokial to nieje samozrejme zena mimo mojej skaly veku a v neposlednom rade rodina ...
potom vsetko uz zavisi skor na okolnostiach atd..
cize aby som to zhrnul, nie je premna nejako mozne nedokazat si predstavit nieco viac so zenou za urcitych okolnosti, pokial by ma nejako vyrazne neodpudzovala alebo to co som popisal vyssie..
mam kamarata ktoreho ja osobne vidim uplne asexualne (pritom nic mu neni aj ma babu aj vsetko) a tam mi to pride uplne zvratene a chore. to v ziadnom pripade nikdy fuj... az ma striaslo
moja byvala tiez hovorila, ze jeden kamarat je jej ako brat, ako brat, ale to ze ju chcel trtkat nie je zrovna surodenecke gesto
Isteze, keby som bol slobodny, tak by som sa podobnému "zvazku" nebranil @kupon
si prvy chalan, co hovori, zadane dievcata by sa nemali riesit, vsetci moji kamarati su je mi jedno ze mas frajera, hehe, plus pre teba za principy@xxar3s
fuu nikdy ja uz ked ho dlho poznam a vnimam ako kamosa tak sa neviem zrazu prepnut ze s nim by mohlo byt nieco, ja musim vzdy spoznat niekoho noveho, ziadny kamarat!
Mam najlepšieho kamaráta, s tým sme sa raz pripití dostali k bozku..a hneď po ňom sme sa na seba pozreli štýlom "čo ti šibe" a odvtedy vieme, že by to nešlo aj keby sme ako chceli Ale zas na strednej som mala spolužiaka, s ktorým sme boli kamoši s občasnou výhodou...nič viac, nič menej
ano mam takeho kamarata, ale za brata ho nepovazujem, momentalne len za milenca...a nas kamaratsky vstah to nijako neovplyvnuje, vieme sa bavit ako keby sa nikdy nic nestalo
Ja som ,,mala ,,, kamaráta veľmi dobréh raz sme sa opili a stalo sa čo sa stalo ďalej sme boli normalne kamaráti po 2mesiacoch som mu navrhla kamarátstvo s výhodami , súhlasil :3 po pol roku sa mi priznal ze sa do mňa zaľúbil od vtedy už prešli 4 roku sme manželia a máme 11mesačnu princeznu doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
potom vsetko uz zavisi skor na okolnostiach atd..
cize aby som to zhrnul, nie je premna nejako mozne nedokazat si predstavit nieco viac so zenou za urcitych okolnosti, pokial by ma nejako vyrazne neodpudzovala alebo to co som popisal vyssie..
cize uplne v pohode
Isteze, keby som bol slobodny, tak by som sa podobnému "zvazku" nebranil @kupon
a nedokazala, lebo je gay. a ano vnimam ho skoro ako surodenca.