@etelnair ale dnešná mládež... ach bože. Ešte keby povie niekoho na písanie ale kamarát, a zvyšok znie ako zoznamovací inzerát nejakej riadnej zúfalkyne..
@antifunebracka Jasné, že mám kamarátov v piešťanoch... Znižovať? Toto fórum bolo spravené zo srandy... Ja som neni vôbec namyslená, odkiaľ si to zobral?!
@lexiblack tuna najdes len a len odjeby no. Ked sa chces kamaratit musis ist na to inak, takzvane rafinovane. Musis komentovat fora blogy a tak zacat konverzaciu ktora potom prerastie do kamaratstva cez TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
123 komentov
a so škaredými mumákmi už duplom!
@smajdalf šak ja vím
bud vies derivovat alebo ovladas javu ? je to dolezite dost toto..
@lexiblack ty si ma dala dole... Idem si škrabkať vajká do rohu...
@lexiblack v pohode môžeš napísať, tie kecy v profile nemám zo srandy, sú pravdivé.
Už nebudem zlý teda
@terazticho
ak vies javu tak mi sprav semestralku a potom budeme kamarati !
Ja to mám len z jedného obrázku kde bol album queen a bíbera a meme nijak extra nežeriem mám lepšie veci na práci ako napr zdokonalovať sa v Jave
Napísal som to preto že už sa mi aj rozum zastavuje nad tým čo sa tu deje a ako dokážu byť ľudia v dnešnej dobe pribrzední...
No daj TS čo treba ja rád skúsim
a vyborne teda, ak nezabudnem tak ti napisem TS
Ako to potom všetko argumentovala ako reagovala ani nemyslím ale veď sveď sa nerúti do prdele... či ?
@n0win0u
Som rád
Ja som sa poistil a už som napísal ak ti to nevadí
Stojím si za svojimi slovami, že o tebe nechcem vedieť nič. Na druhej strane: nechceš sa so mnou lezbiť ?
Kto hovoril o kanáloch ?
Chvalabohu nie ale chodím ta do školy len aby som vedel kadiaľ chodiť...
Normálne si ma urazila jak si tie školy menovala ale tou elektrinou si si to vyžehlila Ty čo ?
a nechápem ako sa mohlo na takúto blbosť nazbierať cez 100 komentov....možno preto ich nemám