Ahojte, chcela by som vediet vas nazor na tuto problematiku, ked sa tu uz tema sex tak podrobne rozobera Mam skveleho kamosa, pozname sa roky a bavime sa o vsetkom, mam ho rada ako vsetky moje kamosky baby dokopy. Obcas spolu flirtujeme, ale ani jeden
ale no keby som ja mala najlepsieho kamarata, co by ma pritahoval, tak by som to s nim skusila
ALE
nie fwb, ale vztah. co moze byt lepsi zaklad na dlhodobe porozumenie a spolocnu existenciu, ako najlepsi kamarati? take ze skola a studium su len vyhovorky, ak dvaja chcu, tak sa to da. a ak nechcete, nerobila by som to. naco..
Neviem ... veď to musíte vy vedieť, že či to chcete alebo nie. Ale ak ste naozaj tak dobrí kamaráti tak neviem či je to fajn riešenie, lebo ten sex zmení vaše priateľstvo.
ja by som to neriešila s nejakým najlepším kamošom, tam by som sa bála, že by som oňho mohla prísť, skôr len s nejakým kamošom... ale ja nemám kamarátov
@madeiselle Nwm si to predstavit. Zeny ktore ma sexualne pritahuju nepovazujem za kamaratky.
Kamaratky (aj tie pekne) su pre mna asexualna butlava vrba pri ktorej sa mozem vyrozpravat, alebo sa s nimi bavit o veciach ktore by som nikomu inemu nepovedal. Kamaratka ta podrzi ked ti je najhorsie alebo ta zoznami s dalsimi dievcatami.
@blizzboz presne o tomto hovorim. My sme toto tiez neriesili a este sme si aj "dohadzovali" znamosti ale posledneho pol roka sa to nejako zacalo menit a vzikaju z toho probelmy. Mam pocit, ze len po fyzickej stranke by to slo, kazdy z nas chce od vztahu nieco ine.
Neviem si predstaviť byť s niekým najlepšia kamarátka a mať s ním sex, bez vzťahu... Vlastne si to neviem predstaviť vôbec, to akože budete spolu, ty mu budeš plakať na pleci, že si sa nešťastne zamilovala, on tebe, že sa pohádal s otcom a potom si zatrtkáte a akože nič sa nedeje?
Wtf
@madeiselle nevravím že si citovo labilná, som si myslela, že vyplakanie sa jeden druhému je jedna z činností, ktoré sú medzi najlepšími kamarátmi bežné :ehm:
no fuj tieto fora, kamratstvo s vyhodami je ta najväčšia blbosť ktorí si vymysleli ludia ktorí nevedia kontrolovať svoju pudovosť. normálny človek nato nepristúpi
Tak ti poviem.. nechcete riešiť žiarlivostne sceny ale spravať ako by ste boli vo vzťahu sa chcete.. nakoniec sa jeden z vás aj tak zaľúbi a keď si ten druhý nájde skutočný vzťah a už nebude chcieť pokračovať v kamarátstve s výhodami tak to dodrbe aj kamarátstvo lebo ten čo je zaľúbený začne žiarliť začnú byť scény a nakoniec koniec..
ja som mal FWB zatial s takymi skor "lepsimi znamymi", alebo "viacmenej kamoskami" a neviem si predstavit, ze by som "fwboval" s najlepsou kamaratkou,
(respektive za najlepsieho priatela si viem predstavit len chlapa, zenu asi nie, len take "lepsie kamosky" mat)
ludia vam nacisto jebe. nezasluzite si ani verneho psa, nieto vztah, ked dehonestujete lasku na ukor nejakych plytkych pridrblych modernych (?????) "nezavaznych" jebaciek.
co vas k tomu vedie, aby ste "nieco", co ste x rokov budovali, "nieco", co je dokonalym zakladom pre fungujuci vztah, zabili niecim hentakym opovrhnutiahodnym????
Ja si myslim, ze je to strasne individualne. Je rozdiel kamos, ktory sa ti paci, a kamos, ktory sa ti nepaci. Sice nepoznam nikoho, kto by sulozil s velmi dobrym kamosom, ale co mam v partii znamych, tak som sa dozvedel zopar veci, ako taki kamosi, co sa menej casto stretavaju a pritahuju sa, dokazali isty cas (2 tyzdne) spolu spavat, ale inak nic viac. Ja osobne by som bral, ale tiez len s takou kamoskou, co sa vidime max raz za tyzden, problem je, ze mna chcu vzdy len za asexualneho kamosa a butlavu vrbu, ale to ja nechcem
to si od nas pytas povolenie ci co? ked to obaja chcete, tak chodte do toho. kazdy vztah je individualny, neda sa predpokladat, ako to medzi vami dopadne.
Aj tak myslím, že po čase by jeden z Vás začal cítiť niečo k tomu druhému a bud by ste skončili nadobro alebo by ste išli do vzťahu a ten keby nevyšiel tak máte aj po kamarátstve
Prosím spamätajte sa. Dhodobý kamarátsky vzťah by som si nikde nedal dodrbkať chvíľkovou nadržanosťou či aktuálnym pudom. Šme ľudia nie opice, aby sme to nevedeli ovplyvniť, či zamedziť tomu.
Neviem, ale mám pocit, že kým väčšina z vás na filmových plátnach neuvidela Milu Kunis a Justine Timberlakea, tak nejaký pojem FWB plával aj s ostatnými hovnami niekde v kanáloch čo to vlastne znamená? bozkávate sa, objímate sa, vláčite sa za ruky, spávate spolu, ale nie je to vzťah?
Caute ludkovia prepacte ze rusim Smutné ale prosim vas aby ste podporili jednu kamaratku Haha velmi by jej to pomohlo www.pluska.sk/emma/fashion-central/priebezny-rebricek.html hlas pre SUMMER LOOK DAKUJEM VAM Haha) trva to sekundicku a bez registracie dakujeem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
nvm to inak povedat, sry
ALE
nie fwb, ale vztah. co moze byt lepsi zaklad na dlhodobe porozumenie a spolocnu existenciu, ako najlepsi kamarati? take ze skola a studium su len vyhovorky, ak dvaja chcu, tak sa to da. a ak nechcete, nerobila by som to. naco..
Kamaratky (aj tie pekne) su pre mna asexualna butlava vrba pri ktorej sa mozem vyrozpravat, alebo sa s nimi bavit o veciach ktore by som nikomu inemu nepovedal. Kamaratka ta podrzi ked ti je najhorsie alebo ta zoznami s dalsimi dievcatami.
@madeiselle prestante abstinovat
Nie, vážne, dojebať kamarátstvo sexom?
Wtf
tolko o tom.
a tiez @36 @26 @7
(respektive za najlepsieho priatela si viem predstavit len chlapa, zenu asi nie, len take "lepsie kamosky" mat)
ludia vam nacisto jebe. nezasluzite si ani verneho psa, nieto vztah, ked dehonestujete lasku na ukor nejakych plytkych pridrblych modernych (?????) "nezavaznych" jebaciek.
co vas k tomu vedie, aby ste "nieco", co ste x rokov budovali, "nieco", co je dokonalym zakladom pre fungujuci vztah, zabili niecim hentakym opovrhnutiahodnym????
a k téme
herňa, veď už ti píšem
Miera moralnej impotencie tohoto portalu je polutovaniahodna.
Prosím spamätajte sa. Dhodobý kamarátsky vzťah by som si nikde nedal dodrbkať chvíľkovou nadržanosťou či aktuálnym pudom. Šme ľudia nie opice, aby sme to nevedeli ovplyvniť, či zamedziť tomu.