Kde ste spoznali svoju najlepsiu kamaratku, pripadne kamarata? Fajn... Ako to medzi vami zacalo? Cim vas zaujal alebo zaujala. A viete, cim ste zaujali vy ju alebo jeho?
Keď som mala 3 mesiace (ona mala mesiac). Netuším, čím som ju zaujala ani čím ona zaujala mňa, ale mamky nás spolu kočíkovali a tak nejako sa spolu ťaháme už odvtedy.
kamosi sme boli dlho, ale najlepsi sa z nas stali az pocas prazdnim medzi 8. a 9. rocnikom. spolocna kamoska nas vytiahla na turistiku, ja som mu (ani neviem preco) vyrozpraval moj lubosny pribeh a on to zniesol. dokonca.. na druhy den prisiel po mna, ci idem von. myslím si, že občas to lutuje
Bolo to v prvom rocniku na gymn. Sadli sme si na zaciatku roka hned za seba. A potom som tomu dopomohol, ked som pri odchode nasiel v skrinke kluce od domu ineho kamarata, zobral si ich, ze mu ich dam v skole, no na zastavke som uvidel jeho, spytal sa, ci kluce nie su jeho, dali sme sa do reci, potom sme spolu zacali pisat, chodit po skole do dvd pozicovne (spojila nas tiez zaluba v rovnake filmy), mali sme radi rovnaku hudbu, rovnaky vkus na zeny, rovnaky humor, boli sme spolu na izbe na lyziarskom a rokmi sa to stale viac utuzovalo. A vydrzalo to doteraz. Podla mna to bolo take vzajomne, spontanne kamaratstvo hned od zaciatku.
s byvalou najlepsou kamaratkou sme sa stretli v porodnici, a nasledne ked sme prvykrat stali ako prvacky na skolskom dvore. a kamkovali sme sa az kym sa zo mna nestala trafena krava.
jednu moju blízku kamošku som spoznala v škôlke- neviem ako, už sa iba pamätám ako sme sa spolu hrávali. Potom sme to spolu ťahali celú základku a celú strednú v jednej lavici.
Druhú blízku kamošku som stretla na strednej v prváku. Ani sme spolu nesedeli, ani sme sa nebavili, ani som ju nemala rada- ani ona mňa. otočilo sa to asi v druháku a odvtedy nás osud a náhody stále nejako spájali dokopy aj bez toho, aby sme sa o to my nejako pričinili. A som rada že ju mám
Najskôr sme sa neznášali v škôlke, v škole sme sa nejako v štvrtom ročníku začali baviť, v piatom sme sa zase neznášali a v šiestom sme sa začali baviť, až doteraz.
Ak si dobre spomínam, tak mi prišlo ľúto, že tuto osoba vyššie spomenutá sedí na brannom sama, tak som sa k nej pritentila, začali sme sa baviť...a tak to ostalo a ostane.
spoznala som ju cez farmeramu (kedysi tam býval taký suprový chat...), ona ma zaujala svojimi nápadmi (v jednej rubrike na fóre tej hry) a ja asi jednou internetovou hádankou, ktorá už dnes neexistuje
na našej ulici boli dve baby ..mama ma za nimi poslala bicyklovať sa ..tak som išla..najprv ma neznášali , hlavne tá, ktorá je moja naj naj naj kamarátka ..odchadzala som prvy deň s plačom ..a postupne si na mňa zvykli ..a teraz ma milujú ..aj ja ich
na koncerte, keď bola u nás nejaká francúzska na výmennom pobyte a u nej tiež a zistili sme, že nemáme s kým inak chodiť po koncertoch, tak sme sa dohodli, že budeme spolu
naj kamarata... raz ma zavolal jeden kamarat na byt, ze tam ma kamosov a robia zurku, tak som prisla, a tam boli, no a potom sme sa vydali na koncertoch a tak, a nejak sme sa zacali bavit
Ked som sa ja narodila a uz som odchadzala s mamou domov (somazrejme ona odchadzala somnou tak moja najlepsia kamaratka prave prichadzala maminom bruchu.. takmer sme si podali ruky v dverach ale ako sme sa dalej spoznali to uz vazne netusim ale viem ze sme spolu odjakziva..
naj kamarata som spoznala tak, ze je to aj naj kamos mojho frajera .. a neviem, slo to plynule ... ale je debil, lebo nakazil celu partiu , ked sme minule pili spolu.. dnes ho chcem ultimatne spicovat.
ja mám viac naj karátov taaakžé:
s mojou naj kamarátkou sme boli spolužiačky na ZŠ...a v piatom ročníku sme sa akosi zblížili
naj kamaráta Karoľa som spoznala hen na B. @antifunebracka
ďalší naj kamarát je môj terajší spolužiak.
a ten posledný naj kamarát už žiaľ nežije, no spoznala som ho skrz ex-a..bol to jeho naj kamarát, s ktorým som si okamžite zapasovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Druhú blízku kamošku som stretla na strednej v prváku. Ani sme spolu nesedeli, ani sme sa nebavili, ani som ju nemala rada- ani ona mňa. otočilo sa to asi v druháku a odvtedy nás osud a náhody stále nejako spájali dokopy aj bez toho, aby sme sa o to my nejako pričinili. A som rada že ju mám
Totok je téma presne pre nás.
Najskôr sme sa neznášali v škôlke, v škole sme sa nejako v štvrtom ročníku začali baviť, v piatom sme sa zase neznášali a v šiestom sme sa začali baviť, až doteraz.
Ak si dobre spomínam, tak mi prišlo ľúto, že tuto osoba vyššie spomenutá sedí na brannom sama, tak som sa k nej pritentila, začali sme sa baviť...a tak to ostalo a ostane.
@kelly152132
naj kamarata... raz ma zavolal jeden kamarat na byt, ze tam ma kamosov a robia zurku, tak som prisla, a tam boli, no a potom sme sa vydali na koncertoch a tak, a nejak sme sa zacali bavit
no jeden sa pridal ku mne do vojny proti dievčatám
a druhý ked som sa hral s hasičským autom mi začal na rebrík ukladať kocky
s mojou naj kamarátkou sme boli spolužiačky na ZŠ...a v piatom ročníku sme sa akosi zblížili
naj kamaráta Karoľa som spoznala hen na B. @antifunebracka
ďalší naj kamarát je môj terajší spolužiak.
a ten posledný naj kamarát už žiaľ nežije, no spoznala som ho skrz ex-a..bol to jeho naj kamarát, s ktorým som si okamžite zapasovala.