Dnes mi Tana cely den pili usi tym, ze zajtra ide na odber krvi a v pondelok hulila travu, prijdu jej na to? Podla mna nie, ved to by musela mat testy zamerane na drogy nie na mineraly a pod. ...
vas nazor?
ja osobne to neuznavam...nepijem, nefajcim, z
@3 krvny obraz....ide nan preto, lebo jej sused ma leukemiu ma myslim, ze 9 rokov
/nedavno mu na to prisli a je s nim uz dost zle.../a jej mama sa strachuje
@tia999 V tom prípade by jej to zistiť nemali. A potom aj keby. Fajčenie marihuany nie je protizákonné. Protizákonné je jej držanie, pestovanie... Takže myslím, že by z toho nemuselo byť niečo vážne.
@11 jaaj... no neviem, ja osm hulila a robila mi normalny odber a nasli mi, ze mam nieco s trombocitmi a ma poslala na celkovy obraz a na to som sa vykaslala
nezistia jej to...mne aj kamosovi brali krv tiez cca dva tyzdne po huleni len v ramci standartnej prehliadky a nezistili to neboj sa to je v pohodke...na marihuanu musia byt specialne zamerane testy
testy na thc stoja 10 000,-skk myslim si ze tieto robia zadarmo a nerobia chemicky rozbor na thc i ked mozne je vsetko treba predtym pit vela mlieka a mliecnych vyrobkou mlieko detoxikuje a tak... tri dni na mliecnych vyrobkoch a nezistia nic... len ze si "kedysi davno" daco mala
@tia999 z jedneho vlasu sa da zistit takmer cely zivot cloveka xP v ramci toho co pozil... len taketo testy nie su lacne x).. btw nie vsetko co sa da zistit z vlasov musi ich kvalitu narusovat
z vlasu sa da zistit thc kym tu cast neodstrihnes... ono vlasy rastu priemerne 1cm za mesiac a dokazu zistit, v ktorom mesiaci si bral nejake tabletky, alebo hulil ale neviem kto by to bezdovodne robil
hmm ludia
ako je to vlastne
co viem ja thc v tele :
vlasy fest dlho až roky (testy z vlasou , neludsky drahe)
krv dva až tri dni po použiti , pri castom pouzovani alebo extra silnom modeli až tyzden(tak isot krvne testyna tc su ale prakticky sa nerobia)
moč tri až 5 mesiacov ( testy z moču su najlacnejsie a najcastejsie robene)
xD O Tejto teme by Paťko porospraval a nie ujo thc sa nam v krvi tlho nezdrzzi,..praveze velmi malo lebo mi robyli testy na asi 20 druhov seliakych drog,..obrazok doplnim ,..robili mi to volalo sa to ze sckreenin drog v moci a sckreening drog v krvi KEDZE NEJSOM FOTAK , MAL SOM SETKO NEGATIVNE
nie nezistia jej nic z beznych testov, ani z krvaku ani z biochemie keby jej aj to brali...len sorry ale ten dovod koli akemu na ten odber ide sa mi zda...no prinajmensom cudny,jej mamka to zobrala prilis pritiahnuto za vlasy
z beznych krvnych testov nezistia nic, iba keby jej robili testy specialne na drogy tak ano ,a to tiez neni iste mne robili a nezistili mi nic ani travu ani lsd........takze to je tiez tak na 50PERCENT
Nato nepridu.taketo odbery krvi niesu specializovane na hladanie thc keby ho ale hladali najdu. Ale bezne prehliadky to vo zvyku nemaju.Inak na zbavenie sa obsahu thc v tele pomahaju citrony(papať) a vybehat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
/nedavno mu na to prisli a je s nim uz dost zle.../a jej mama sa strachuje
nemusi sa bat. nic nezistia...po nicom patrat nebudu...
a ja idem tiez, rano musim skoro vstavat sice sa mi nechce moc
diky za rady
pekne sny
Testy na drogy sa robia specialne, z obycajneho krvneho odberu kde sa pozeraju hodnoty telesnych latok roznych sa neda zistit. (nic z drog)
Takze tak .
Vo vlasoch sa najde priblizne do 90 dni.
Pri krvi je to 2 dni pri menej castom uzivani, pri castejsom do 2 tyzdnov.
Takze no worries .
@9 kvalitu vlasov nijako trava neovplyvnuje .
ako je to vlastne
co viem ja thc v tele :
vlasy fest dlho až roky (testy z vlasou , neludsky drahe)
krv dva až tri dni po použiti , pri castom pouzovani alebo extra silnom modeli až tyzden(tak isot krvne testyna tc su ale prakticky sa nerobia)
moč tri až 5 mesiacov ( testy z moču su najlacnejsie a najcastejsie robene)
tak viem čo som guuglil a od starych huličov
KEDZE NEJSOM FOTAK , MAL SOM SETKO NEGATIVNE
ale mozno bude mat zhorsene testy
@32 super ze niesi FOTAK
@33 nebude mat zhorsene testy
ale som pocula ze keby co, tak je dobre vela vela mlieka pit, lebo THC sa viaze na tuky tak sa to pekne vyplavi potom