Chcel by som sa spýtať najmä žien aký mate názor na kamarátsky sex. Ako to vidíte, čo na to hovoríte, ako by ste na to reagovali keby vám to nejaký kamarát navrhol atd...
nepraktikujem ale tak prosím, ved ak to zene vyhovuje tak preco nie... len som toho nazoru, ze sa vacsinu pripadov potom jedna strana zamiluje, skor teda zeny, ale tak, ved skus.
v podstate nie zlý, len si myslím, že také veci medzi sebou nemôže stvárať hocikto (treba mať na to povahu) a nie každý typ kamarátstva je na to vhodný...
@5 myslím si, že by som to v prvom rade ani urobiť nemohol - nikdy som sa do takejto situácie nedostal ale pravdepodobne by som do toho nešiel. Riskoval by som veľmi veľa a nestálo by mi to zato!
a este jedno ked sa povie kamaratsky sex neznamena to ze musim mat sex s najlespou kamaratkou s ktorou vyrastam od malicka mam vela kamaratiek mozno par mam blizsich a ostatne len take obycajne kamaratky tak preco nie snimy sex ?
@tommyup@stankina Hore ked si kliknete na jeho/jej profil mate vedla obázku taaký list. To sa Volá Tajná správa alebo TS-ka. cez to sa píše po Birdzi Dakujem
A celkovo, taký typ pohl. styku je o ničom. Vážne sa to dá nazvať len sexom - pre mňa nič iné akomasturbácia s intýmnou partiou druhej osoby.
Skutočná extáza sa dá zažiť len pri milovaní a to s osobou ku ktorej prechovávam city. Tak pravia moje životné skúsenosti
@46
a hej, raz mi to jeden kamarat navrhol, ale odmietla som. prilis dobre sme sa poznali, cize zhodnotim to tak, ze chyba bola v osobe, nie v tom navrhu
@spisovatel@dwarvax hej, lebo mne to znie ako keby povedali toto: "nemám frajerku, som zúfalý, skúsim využiť nejakú kamarátku", neznášam, keď mi to furt niekto navrhuje a už ma s tým maximálne vytáčajú..
@tangerina nič v zlom ale to znamená len jediné - a to, že to neboli tvoje kamarátky!
Vieš ono ak by si im dôverovala a mala ich naozaj rada tak sa nad to všetko povznesieš. Tak sa opýtali a čo? V dnešnej dobe je to ,,moderné,, nie? Presne tak ako sú moderné ,,voľné vzťahy,, a veľa ďalších vecí.
Osobne by som nedokázal zabudnúť v sekunde na kamarátstvo len pre jednu jedinú otázku. Ale tak sme rozdielni.
Ak to myslia naozaj tak ako si napísala tak to naozaj neboli tvoji kamaráti.
@Jamalson skúsila som, bolo to fajn, dovtedy dokedy chalan nepochopil, že ma to s nim uz proste nebavi a mam niekoho ineho ... lepsie si najst niekoho znameho, ako si kazit k amaratstvo sexom
@tangerina vyuzit kamaratku? ved nikto ta do toho nenuti. ked nechces, nechaj tak. to ze niekomu chyba trocha ludskeho tepla este nezmanena, ze ta chce len vyuzit.
@tangerina nesúhlasím s tebou síce úplne ale v jednom ti za pravdu predsa len dám.
Nemali to robiť!!! Žiaden z nich! Pretože aj keby im chýbalo teplo a boli panici tak nemajú právo ťa ako kamarátku o niečo také žiadať. Je to veľmi sebecké s nepredpokladateľnými následkami. Čo ak by ti to emočne ublížilo, čo ak by si náhodou otehotnela, čo ak by si sa zamilovala?
Je to síce príjemná predstava ale je to nanajvýš sebecké!
Žiadny človek nie je stroj a nedokáže sa zaobísť bez emócií.
Osobne by som nevedel mať ,,sex,, len tak...akože mi to chýba. Možno som divný a som výnimka no podľa mňa to nedokáže žiadna ľudská bytosť.
Možno dokáže mechanicky uspokojiť svoje potreby ak je príležitosť, ak je pod vplyvom omamných látok či alkoholu ale friend with benefits je dopredu premyslené niečo čo nikdy nemôže fungovať.
Myslím, že @pragnostick to napísal najlepšie a súhlasím s týmto názorom. A ak sa niekto dokáže povzniesť nad svoje emócie a uprednostniť sebeckosť tak to nie je kamarát!
Neviem čo sa tu tak silno rieši. Poznám ženy čo ľúbia sex a pár krát sexovali s kamarátmi. A berú to ako normálnu vec. Ich dôvod je to že muži ich sklamali a preto si užívajú.
Ja radšej k tejto téme nič nenapisem mám na to svoj názor
@Pragnostick
neviem, ale viac takého chalana s ktorým sa vyspím, už nevidím ako kamaráta.
hm...stalo sa mi to a už nie sme kamaráti...máme sa radi, pomáhame si, ale už nie sme kamaráti.
inak toto je tiez dost divne, ze baby maju mensi problem zriesit sa neznamym typkom z diskoteky ako s niekym, koho poznaju roky. ja keby si mam vybrat medzi sexi kamkou a sexi cudzinkou taxi vyberiem tu kamku, je to podla mna logickejsie @anitchka minuta ticha za zafriendzoneovaneho kamarata
závisí.....keď nemám partnera, tak spávam len s bývalými a tých beriem inak, ako len obyč kamošov... :ehm:
len raz som sa vyspala s kamarátom...no dlho som ho už ľúbila...a nakoniec z toho bol neskôr aj vzťah...
takže asi by som do toho nešla len tak s nejakým kamarátom... :ehm:
nevr evr.
ak k niekomu cítim určitú mieru príťažlivosti, nie je už pre mňa len kamarátom, a ak k niekomu necítim žiadnu príťažlivosť, tak by som mu ani len pusu nedala, nieto viacej
a k teme - nemala som este, ale nevidim na tom nic nejako extra zle, ak si to obe strany vedia v hlave zrovnat...ale samozrejme, ze to nikdy ani len zdaleka nebude dosahovat to, co prezivas pri milovani s osobou ktoru lubis.
pokial niekoho povazujem za kamarata, tak to automaticky znamena, ze pre mna z nejakeho dovodu nie je fyzicky pritazlivy, t.j. neuvazujem o nom ako o sexualnom objekte.
to znamena, ze sex s niekym takym je automaticky vyluceny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
ja mám rada keď je sex ku mne kamarátsky
@attis
tak ty sexuješ s kamarátkou???ˇ
Skutočná extáza sa dá zažiť len pri milovaní a to s osobou ku ktorej prechovávam city. Tak pravia moje životné skúsenosti
len este mat nejake kamaratky
a hej, raz mi to jeden kamarat navrhol, ale odmietla som. prilis dobre sme sa poznali, cize zhodnotim to tak, ze chyba bola v osobe, nie v tom navrhu
neprijemne zistit, ze tvoji kamarati neuznavaju tvoje hodnoty :/ a ty na oplatku tie ich...
Vieš ono ak by si im dôverovala a mala ich naozaj rada tak sa nad to všetko povznesieš. Tak sa opýtali a čo? V dnešnej dobe je to ,,moderné,, nie? Presne tak ako sú moderné ,,voľné vzťahy,, a veľa ďalších vecí.
Osobne by som nedokázal zabudnúť v sekunde na kamarátstvo len pre jednu jedinú otázku. Ale tak sme rozdielni.
Ak to myslia naozaj tak ako si napísala tak to naozaj neboli tvoji kamaráti.
@sapphirizing - chceš čierny bod?
no tak to asi neboli skutoční kamaráti, nezrúti sa mi svet pre to, že sa zbavím pár zúfalcov
a okrem toho, čo mu bráni v tom, nájsť si frajerku?!
Nemali to robiť!!! Žiaden z nich! Pretože aj keby im chýbalo teplo a boli panici tak nemajú právo ťa ako kamarátku o niečo také žiadať. Je to veľmi sebecké s nepredpokladateľnými následkami. Čo ak by ti to emočne ublížilo, čo ak by si náhodou otehotnela, čo ak by si sa zamilovala?
Je to síce príjemná predstava ale je to nanajvýš sebecké!
Osobne by som nevedel mať ,,sex,, len tak...akože mi to chýba. Možno som divný a som výnimka no podľa mňa to nedokáže žiadna ľudská bytosť.
Možno dokáže mechanicky uspokojiť svoje potreby ak je príležitosť, ak je pod vplyvom omamných látok či alkoholu ale friend with benefits je dopredu premyslené niečo čo nikdy nemôže fungovať.
Myslím, že @pragnostick to napísal najlepšie a súhlasím s týmto názorom. A ak sa niekto dokáže povzniesť nad svoje emócie a uprednostniť sebeckosť tak to nie je kamarát!
Ja radšej k tejto téme nič nenapisem mám na to svoj názor
neviem, ale viac takého chalana s ktorým sa vyspím, už nevidím ako kamaráta.
hm...stalo sa mi to a už nie sme kamaráti...máme sa radi, pomáhame si, ale už nie sme kamaráti.
@anitchka minuta ticha za zafriendzoneovaneho kamarata
len raz som sa vyspala s kamarátom...no dlho som ho už ľúbila...a nakoniec z toho bol neskôr aj vzťah...
takže asi by som do toho nešla len tak s nejakým kamarátom... :ehm:
ak k niekomu cítim určitú mieru príťažlivosti, nie je už pre mňa len kamarátom, a ak k niekomu necítim žiadnu príťažlivosť, tak by som mu ani len pusu nedala, nieto viacej
@mayben spavas s byvalymi? to sa da?
a k teme - nemala som este, ale nevidim na tom nic nejako extra zle, ak si to obe strany vedia v hlave zrovnat...ale samozrejme, ze to nikdy ani len zdaleka nebude dosahovat to, co prezivas pri milovani s osobou ktoru lubis.
to znamena, ze sex s niekym takym je automaticky vyluceny