Ahojte mám taky problem a fakt neviem s kym sa mám poradiť. Mám v triede spolužiačku. Hovorí že sme najlepšie kamáratky no nikdy to tak nevyzerá. Napriklad na začiatku roka sme sa dohodli že spolu budeme sedieť v lavici suhlasila a zdala sa mi celkom štas
zvykaj si...ľudia ti v živote navravia kadečo a pritom to nebudú myslieť ani vážne....nečudovala by som sa, ak tvoja "najlepšia" kamoška má ešte niekoľko ďalších "najlepších" kamošiek...ber to s nadhľadom....cítiš sa pri nej dobre? nie...tak sa na ňu ani neupínaj, neber ju doslovne a hlavne jej nevrav o sebe všetko, lebo raz na to môžeš škaredo doplatiť....
a k teme... nie je kamaratstvo ako kamaratstvo a maloktory clovek zazije to prave za cely zivot... navyse u takej mladej este citovo nevyspelej sa nemozes cudovat ze sa takto sprava... :ehm:
@majo16 ta moje stastie je ze neriesim druhych ludi, neriesim co si obliect abo ze do obchodu nemozem v teplakoch nenamalovana a strapata... co su este zenske problemy ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a k teme... nie je kamaratstvo ako kamaratstvo a maloktory clovek zazije to prave za cely zivot... navyse u takej mladej este citovo nevyspelej sa nemozes cudovat ze sa takto sprava... :ehm: