ahojte som tu novy a zatial som vobec nedosiel ako to tu chodi. chcel bi som si tu najst kamaratov z ktorimi bi som si pisal a proste haluzil. problem je neviem jak.
zalozil som aj diskusie. vsade si zo mna vsetci robili srandu a jedno my dokonca a
Bože, vy ste slabí kokoti, fakt! Daj si nejaké fotky a keď už, tu by som si kamošov nehľadala, choď radšej vonku niekde. Ak máš fakt 11, tak nezabíjaj nudu na compe, skús si detstvo užiť inak.
@infiltrator Ale, tak si nejakých nájdi, nie? Najlepšie v tvojom veku, aby ste si rozumeli. A vonku nuda nie je, keď máš pri sebe fajn ľudí. Tak vypni internet a zavolaj niekoho na slnko, napr. taký futbal si zahrať. Neverím, že nikto sa nenájde, len netreba hneď všetko vzdávať
@infiltrator to sa nevieš proste nabifliť, že slovo "by" sa píše s y, a keď máš "s kým čím" tak je s a nie z a zas je "z koho čoho"?? toto sú prsote veci, ktoré sa dajú nabifliť!! takéto chyby by si fakt nemal robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov