@georg21 Akoze docasny? Ked mas dlhodobo kvalitny sexualny zivot tak si urcite stastnejsi aj dlhodobo.. Jedine, ze by si bol asexual, co je porucha.. A uz vobec nerozumiem tomu egoizmu. To si fakt zatrotlil...
@someonecrazy nesexuješ 24 hodin denne, sedem dní v týždni a ani to spojenie netrvá celý život. Načo teda stavať a dávať do popredia niečo, na čom autentické priateľské vzťahy nestoja, a neudržia sa takto?
Je to egoistické, lebo vieš/nevieš, že zajtra budeš mať inú. Vernosť = nula bodov.
@georg21 Takze takto.. Pozitok zo sexu urcite pretrvava aj hodiny po nom. A istotne aj ked clovek nesexuje 24h do dna, vie ze sa ma na co tesit. Ja teraz netvrdim ze je to jedine stastie v zivote, ale urcite to je jedna z veci kt. robi zivot krajsim. A teda to navezuje aj na pokracovanie.. Nestaviam sexualny pozitok na prve miesto v rebricku kvalit priatelskeho ci partnerskeho vztahu, ale urcite mu pripisujem celkom osobitnu a dolezitu rolu z pohladu jednotlivca. Nevidim ziadnu logiku, ocakavat vernost v takomto type vztahu. Kedze ani jeden z partnerov nevie, ci u druheho nevznikne prilis velke citove puto, pristupil by som na to, ze je to vztah rizikovejsi, ale nazvat ho egoizmom je jednoducho nespravne.
@someonecrazy o tom hovorím, toto je vzťah, ktorý nie je skutočný vzťah, iba deštruuje vnútro človeka. Neučí ho vernosti ale skôr opaku, prelietavosti... a to je super?
@georg21 Vernost sa da praktizovat vo vztahu kde je vyzadovana. Hoci ta takyto vztah neuci vernosti, nerobi opak, prave preto, ze v nom ta vernost nieje vyzadovana. Podla mna "super" je ludske stastie. Su priatelstva, ktorym takato skusenost zlepsila zivot.
Bol som z jednou a riesil som v tej dobe aj druhu bola proste silvestrovska prilezitost tak preco nie? ziadnu som nepodviedol ani z jednou som nechodil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@Dumbledore ani ked ti bolo dobre?
Je to egoistické, lebo vieš/nevieš, že zajtra budeš mať inú. Vernosť = nula bodov.
Koniec trollulusu...