Mám kamošou jedny sú taký že fajčia vykrikujú blbosti cez hodiny a jedny sú normálny ale máju zle známky. ale tí čo fajčia tích je 5 ale jeden nefajči ani nič a troch ich tatovia sú kamoši môjho tata tak chcem byť ich kamoš ale zasa sa mi nepáči ako sa sp
ummm...ja neviem, aj ja chcem kamaratov (ale som noob a forevr eloun a nemam kamaratov)
kamarat sa s kym chces, len nerob sracky, nefajci (je to drahe) ...a vies co, ludia s ktorymi sa bavim sa tiez navzajom nemaju velmi radi..ale bavim sa s oboma stranami
vieš čo, ale aj napriek tomu, že si to napísal na svoj vek, tak to neviem rozlúštiť.. a moc sa mi aj nechce to čítať pozorne, tak ti napíšem, že buď sám sebou a ono to tak nejako príde
Jeeezisi ešte by mi učiteľka zakazovala sa kamarátiť s hocikým kamaráť sa s oboma a môžeš mať v oiči či sa majú "radi" či nie ... Už dopiči do nás jebu ako chodíme oblečený lebo im to vadi . Skurvené školstvo ...
Buď sám sebou, nenechaj sa zlákať na zlé veci a nedovol aby s tebou niekto manipuloval Nikto ti nemôže zakázať sa kamarátit s tým či s tým... Ak sa s tebou nechcú baviŤ ked sa budeš baviť s tími druhými, tak ti za to nestoja, to niesú kamoši A baviť sa s nimi kvôli tomu že sú to synovia známich? Počúvaj sám seba
@matwejo chcela som aj tie zdravotne rizika...ale nechcela som zniet ako nejaka babicka co poucuje... a tiez keby to napisem, tak by si to len precital a povedal "zdravie...pfft, kaslem na to, aj tak raz zomriem"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
kamarat sa s kym chces, len nerob sracky, nefajci (je to drahe) ...a vies co, ludia s ktorymi sa bavim sa tiez navzajom nemaju velmi radi..ale bavim sa s oboma stranami
bud sam sebou, kamarat sa s tymi s ktorymi sa citis najlepsie nech je vsetko okolo akekolvek, aby si spominal na detstvo v dobrom potom
@vanesssa ten argument na fajcenie, , ze je to drahe, nie ze by si spomenula zdravotne rizika, ale pragmaticky - je to drahe