nikdy by ste mi nedali za pravdu keby som vam len tak ukazala daaky obrazok mojej spoluziacky a jej ruk.neviem co to dava takym to ludom no ..pychala si metastazi .a takto dopadla..ruky sama modrina..a priamo v skole..neviem ale nemyslim si ze su to zdrav
ale nieco ich ktomu nuti... mozno my, aj ekd si to neuvedomujeme... kazdy uz mal vzivote slabsiu chvilku, no niekto sa tomu uplne podda, co je smola. takym ludom treba pomoc...a mozno by uplne stacila len pomoc od priatela, skutocneho priatela...
kriste a to odkial mala taku sracku ? jak si mohla pichnut zhubny nador ? ale nehcem to rozoberat, neviem ale to ze us si picha nieco a nech je to hocico, us je chore..
takze trosku vam to upresnim teda pisatelke prispevku metastazy si nemoze nikto pichat pretoze metastazy su druhotne nadorove loziska presnejsie Keď zhubný nádor dosiahne určitú veľkosť, môžu nádorové bunky preniknúť z miesta svojho vzniku do krvného alebo lymfatického systému, čím sa prenesú do rôznych častí ľudského tela a vytvoria tam druhotné nádorové ložiská – metastázy.
hm ja som nic nepovedala :--- mam dost no ...akoze ..ona prisla do skoly s dozou v ktorej mala nieco dos huste .v ruke ma dieru ...a tak asi kazdy tomu uveril.....hm no dakujem za upresnenie...velmi pekne a to pi(Y)chat ..no naozaj ..je to prevda ..hehe ..ze nemoze I....hehe....
neviem ale vyzerala riadne nanic ..no ..tak ...prepacteeeeeeeeeeeeeeee ...SORRYYY..tak trocha trapas..ale uz je v nemocnici,,,,no neviem ..ale poviem jej ze co to bolo za svinstvo salena---
ked uz je rec o tom, co si kto pichol, taaak mooj kamos raz vypustil hlasku a duchaplne sa nas snazil presvedcit, ze si pravidelne jebe steroidy do kabla .......len pre zaujimavost, vyzera jak doska a boji sa kvapnut si i ocne kvapky....a to mal 17, lol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Nech je jej temnota vlastnym trestom.
malo to byt @1 ...
JEzis a potom sa ma vsetci pytajte preco sa stale smejem
tu sa inak neda
@13 aj ty si sprosta,lebo po sprostych opakujes kktiny
fakt tu sa to uz neda. nielen ze si niekto nieco pYcha ale este aj metastazy si picha
kks lidi hormadna akcia co vy na to? skusme aj my