mám strašne dobrú kamarátku ale ona ma chce zbaliť. pokúša sa o to už dlhšie ale ja s nou nechcem chodit. ale ked jej povem ze nech to necha , tak sa budem citit trapne
Povedz jej, že sa ti páči jedna baba, ale že to môžeš povedať len jej, lebo je sKvelá KamošKa.. Pochopí, resp. mala by pochopiť, že pre teba znamená veľa, ale v Kamarátstve a nie vo vzťahu. :>
Tak ale nadeje by si jej davat nemal. Aj ked rataj s tym, ze ten vztah uz taky ako ste mali predtym asi nebude...Teda mne sa to stalo a teraz nedokazem toho chalana pomaly ani pozdravit, nie este ist s nim von ako predtym, ako kamarati, lebo mi je to blbe.
Tak tak to je tema čo teraz rieši kamoška a kamarat on chce viac ona nie ma ho tiež moc rada a zaleži jej na nom ale ale ale povie mu nie chcem byt iba kamaratka on už kamaratom nebude.
Riešenie :Kamaratka čo je do teba zalubena nie je kamaratka !!!+Ked si vypije a ty tiež sa to može strhnut ani nebudeš vediet a potom SA ZAMOTAš EšTE VIAC DO PAVUčIN RAčEJ JU PEKNE VYSAD S PRIORITNEHO REBRIčKA LUDI S KTORYMI SA STRETAš alebo plan b bachni jej PRAVDU do oči a uvidiš sam ako sa to dopadne !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
To aby som si ozrejmil.
Ja ta aj chapem. kto by chcel chodit furd zabaleny do krabice alebo paiera. Ja by som sa citil trapne .
Riešenie :Kamaratka čo je do teba zalubena nie je kamaratka !!!+Ked si vypije a ty tiež sa to može strhnut ani nebudeš vediet a potom SA ZAMOTAš EšTE VIAC DO PAVUčIN RAčEJ JU PEKNE VYSAD S PRIORITNEHO REBRIčKA LUDI S KTORYMI SA STRETAš alebo plan b bachni jej PRAVDU do oči a uvidiš sam ako sa to dopadne !