Asi pred tyzdnom som sa pohadala s mojou naj kamoskou aspon som si to myslela od vtedy sa mi ani nepokusala ospravedlnit ani si to vydiskutovat a ked som sa toho AKO VZDY ujala ja ta len hmkla a nic nato nepovedala a pritom bola AKO VZDY na vine ona ja to
to iste som mala s mojou ked sme boli mensie, v podstate teraz sa to uz davno nestalo..proste je ina, vztah ocividne riadis ty, urcite jej na tebe zalezi, len proste neviem..nidky som nevedela, ale ak tebe na tom zalezi, napis jej, porozpravaj sa s nou a bude to ok, drzim palce
tiez mam podobny problem,ale s tym ze tu kamosku mam uz na haku ja ..je to arogantna detinska netolerantna kur.a a take ja nemusim, nanestatsie byvam v tej istej izbe ako ona,takze nase zvycajne denne hodinove rozhovory,vyzeraju teraz asi "Ahoj...caw" ..
kasli na nu, je urcite kopec lepsich ludi okolo teba, ked nema zaujem sa udobrit, nech sa teda neudobruje. Veru casom clovek zisti, kto je naozaj jeho kamarat/ka a kto sa cely cas na neho/nu iba hra...
Načo sa s ňou bavíš keď ani nie je ochotná si to s tebou vydiskutovať? Kamarátstvo je aj o komunikácii a najmä v ťažších situáciách, kašli na to a nerieš ju, nestojí Ti za to Veď ona sama príde, ke´d jej to dopne a keď nie, tak načo by si sa mala ty namáhať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov