Mám taký menší problém... Jedného večera v miernom opojení sme sa s kamarátom dohodli, že mu pôjdem za partnerku na stužkovú slávnosť... Nebrala som to vážne s tým, že si to aj tak nebude pamätať... No na(ne)šťastie si to chlapec pamätá a už ma nahlásil a
Mna ked pozvala kamoska na jej stuzkovu, tak som mal tiez pocit, ze by som mal nieco kupit. Pytal som sa ludi co uz mali po stuzkovej a vsetci mi povedali, ze to vobec nie je vo zvyku.
no toto, že ani ja som netušila, že sa také veci robila som myslela, že sa tam dobre najem, popijem a zatancujem nie, že ešte okrem tých šiat a topánok mám zháňať nejaký dar
najväčším darčekom preňho bude, ak si naňho nebudeš nárokovať počas celého večera, ale necháš ho, aby sa bavil aj so spolužiakmi. Už som videla zopár ohrdnutých partnerov a partneriek, ktorým sa nedalo vysvetliť, že je to spolužiacky večer a nie partnerský.
Takže ak tam chceš byť, v pohode, ale nechaj ho baviť sa
ja tiež idem na stužkovú teda je to vlastne moja stužková a idem so spolužiakom... a u nás je tiež taký zvyk že sa kupujú darčeky ... ale tiež neviem že čo by som mala kúpiť... väčšinou čo som počula tak sa kupuje voňavka, náramok alebo retiazka....ak dostaneš nejaký originálny nápad tak daj vedieť možno sa zíjde aj mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
asi to urobím tak ako podľa rady č. @3
alebo mu kúpim fľašku nikdy nieje na zahodenie..
Takže ak tam chceš byť, v pohode, ale nechaj ho baviť sa
ale inak nemam pocit, ze by sa nieco nosilo...to skor v tych american filmoch nosia chalani babam na ruku taku kvetinu alebo co to je...
ale tak u nas chalani normalne kupili dievčatam nejaky kvietok, ružu, alebo čo...