Všimla, žijem.
Môže to byť brané aj tak viac metaforicky - ľudia si pamätajú ako si sa správal, pamätajú čo si hovoril, robil a vie sa to dosť škaredo niekedy vypomstiť.
Takže tak.
ja tym zijem tym sposobom, ze nikdy nebudem snovat ziadne odplaty, to je pod moju uroven. radsej si poviem, ze sa mu to skor ci neskor vrati aj samo.. a vo vacsine pripadov to tak aj bolo.
Karma powers are present in all versions of The Sims 3 for consoles. The player must earn karma points in order to use the karma powers. Every day at midnight, the player may be rewarded with karma points or a Bad karma power may be used at midnight if the player has overused or misused karma powers. It may be more difficult to use karma powers on PC though.
@obliviate takze chces tvrdit ze neveris na silu ktora ovplyvnuje tvoju situaciu zivotnu v zavislosti od toho ako sa spravas k okoliu, ale neaka udajna sila ktora ti predurci ako dopadnes nech robis co robis proste je ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Môže to byť brané aj tak viac metaforicky - ľudia si pamätajú ako si sa správal, pamätajú čo si hovoril, robil a vie sa to dosť škaredo niekedy vypomstiť.
Takže tak.
velmi som sims nehraval tak ani nie