Ja so minuly rok isiel s frajerkou za suchy zips, ona bola jedna strana a ja druha Sme si kupili v obchode 7 metrov najsirsieho a sme si nasili na tricka a teplaky
Este som rozmyslal ze hreben alebo klinec by mohli byt tiez dobre
ja by som šla za kofola panáčika alebo raz som videla taku genialnu masku kaktusu ktoru si majitelka vyrobila, bolo to perfektne aj vyhrala sutaz o masku
Raz si spomínam že som to narýchlo riešila ocovými monterkami a bola som za automechanika
A kedysi dávno... to bola zhruba piata trieda (resp. Prima na 8-ročnom gymnáziu)... v škole v prírode, sme to riešili zeleno-modrým oblečením, sáčkami na hlave a papierovými anténkami - až ma teraz mrzí že z toho nemám fotku
@arain Ty si to nepamätáš? To sme boli vtedy aj s vtedajšou sekundou a my, keďže sme nemali na karneval vôbec nič pripravené, sme išli za mimozemšťanky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Dačo také
ale inak možno dajaká severská dievčina :
Este som rozmyslal ze hreben alebo klinec by mohli byt tiez dobre
ja by som šla za kofola panáčika alebo raz som videla taku genialnu masku kaktusu ktoru si majitelka vyrobila, bolo to perfektne aj vyhrala sutaz o masku
A kedysi dávno... to bola zhruba piata trieda (resp. Prima na 8-ročnom gymnáziu)... v škole v prírode, sme to riešili zeleno-modrým oblečením, sáčkami na hlave a papierovými anténkami - až ma teraz mrzí že z toho nemám fotku
A inak, moja mama raz sla za mumiu, omotala sa hajzlakom a bol Myslim ze aj daco vyhrala