je pravda ze si budeme musiet tie karticky na autobus dobit?? ... od januara....lebo ze sa autobusarom nebude chciet serkat s eurom... ...je to pravda??
no tak na co ti bude karticka na bus, ked tam nebudes mat ziadnu financnu hodnotu. len mam pocit, ze v BA tam bude ina karta neviem ci tam uz je, ktora bude fungovat nielen na bus ale aj na kino ci co.
Ja karticku na bus mam a poviem, vlastne napisem, ze je to lepsie ako drzat v penazenke drobne.
vsak ano ked som bol prvak tak som si mohol dobit ..... ale potom to nejako zmenili ze to neni mozne .... takze vzdy ked idem na bus tak musim ukazat karticku ze som student a az potom mi da polovicny ....kebyze nemam karticku tak mi da cely... ale teraz to zase menia... ...boze...chvalabohu ze uz len polroka to budem vyuzivat
a sakra, až je toto pravda tak som riadne naštvaný... bo ja cestujem dvoma spoločnosťami sad,veolia a každá má iný prístroj na tie kartičky čiže v tom bude ešte väčší bordel
ja mam karticku uz asi 2 roky, som spokojna je to super, dakedy nemam drobne a ked soferovi dam papierove tak ma nervy, ze mam nosit presne, ze mi nema vydat atd. takze super....a bude sa rusit ci co? aha....budu mat vsetci karticky ./...no to bude super nie? ci...nie?...asi ako rpe koho, chaoem, ze nie kazdemu sa oplati
No ja mám kartičku, niekedy tam mám normálne kredit akože a nemusím sa kašalť s prachmi, ale niekedy nemám a vtedy normálne platím... takže teraz už ju budem musieť mať vkuse nabitú ,,eurom''?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja karticku na bus mam a poviem, vlastne napisem, ze je to lepsie ako drzat v penazenke drobne.