ano, prosím, poďme teraz všetci nadávať na fica, šak je to tak strašne moderné
je mi to úprimne jedno, nevolila som, viac ako babky ficovoličky mi však vadia zadubenci, kt. sú presvedčení o tom, že fica volia len nevzdelanci/chudáci/magori nad kt. sa treba vyvišovať atď. hold nie, nie je tomu celkom tak
(a nie, fica som nikdy nevolila a ani by som ho nevolila keby idem)
@hoperpohroma Povedz mi, čo také Fico urobil a prečo máš názor, že to je chuj. Naozaj ma to veľmi zaujíma, keď už aj úplne deti (tým nemyslím výhradne teba) vidia tak skvele do vlády. Nech hocikoho zvolia, i tak vždy je zle. Keby bol niekto z vás vo vláde a pri koryte, tiež by sa snažil čo najviac nabaliť a ojebať.
vlada jednej strany, hociktorej strany, ci je to smer sdku sns alebo ja neviem co je zle , velmi zle !!! ale dakujem vam obcanie ze ste mi dali dalsi dovod odist odtialto
@uggla ano, ja do toho nevidim a preto reprodukujem slova mojich rodicov a nemyslim si ze je na tom nieco zle. do tohto sa oni dost vyznaju a preto ich prirodzene nasledujem. ale aby som ti odpovedala, suvisi s nim J&T banka a to ako umelo sa dostala "na vrch" alebo aspon do podvedomia ludi pocas jeho vlady z uplnej nuly. vidim obrovsky J&T komplex zakazdym ako idem do karlovky, vidim tam ich Rolls-Royce auto a tie vymrete budovy, ktore museli stat majland ale su prazdne. Vidim ako Fico len kritizuje zatial co nic konstruktivne nevie spravit, ako vyprazdnuje pokladnicu miesto toho aby ju naplnal a ak je nahodou pri zaciatkoch jeho vlady stav slovenska, ekonomiky, dobry, tak to pripisuje sebe a neprizna, ze to este vdaka nasledkom starej vlady. kritizuje napr zvysene dph z 19 na 20, ale to bola jedina cesta ako zase ziskat pre slovensko nejake peniaze. co by spravil on? len nech si vladne, nech sa z toho sam vyhrabe
no pogrcal som sa prave z tych vysledkov. kazdy druhy slovak volil fica, gratulujem tu uz pomoze len jedna vec, na ktoru kedysi davno prislo ine kafe...
@hoperpohroma Neplánujem sa hádať a ani si nikoho chrániť, ale je hlúpe hovoriť o niekom toto a pritom sa neobzrieť do blízkej budúcnosti. On nič neurobil asi tak, ako každý kto tam sedí a je zahojený. Nemyslíš, že výstavby niektorých budov mali prispieť k nižšej nezamestnanosti, pomôcť ekonomike? Tak ako niekto sľuboval na plagátoch spoluprácu s Európou.
@uggla vystavba nejakych normalnych budov by mozno pomohla, nie snobskeho komplexu kam nikto nechodi a minula vlada toho nahodou spravila dost, znizila nezamestnanost o 2%, mame 8. najnizsi dlh v europe co si myslim ze je slusne.. a ich zase nevyzdvihujem do neba, ta vlada mohla este zostat keby Sulik nebol tvrdohlavy
Ľudia sú strašne sprostí. Radšej dajú hlas SMER, SNS, SDKU, KDH a podobnej zberbe, akoby mali radšej voliť nejaké nové strany.
Hore uvedené strany majú toho za ušami až až a to každý dobe vie.
Ja si myslím, že bolo dosť nových strán, ktoré keby napočítali (pochopiteľne, netreba do toho zarátať strany typu KSS, 99%, Mojsejovú, teda strany, ktoré sú buď z recesie, alebo očividne zlodejské), tak by ich bolo až až. Z nich keby si naštudujú a volia na základe programu, bolo by to lepšie.
Ja chápem, že to nie je ideálne, ale bolo by to o niečo lepšie a zbavili by sme sa starých xichtov a tie nové strany by napríklad takú Gorilu radi vyšetrili, pretože oni nemajú čo stratiť.
@martinocka09 To je na tom smutné,že si väčšina ľudí povie to isté čo ty. Ale prečo nedúfať v zmenu? Aj keď je to málo pravdepodobné aj tak treba aspoň dúfať,nádej zomiera posledná!
A je smutné aj to druhé čo si povedala. Že nie je koho voliť....
@wicky .. ja som nepovedala, že nie je koho voliť. Ale vidím tu nespokojnosť, tak sa pýtam, koho by tam chceli... takže láskavo neprekrúcaj to, čo hovorím
Z tychto volieb som sklamany, ale hlavne nasrany. To naozaj su ludia tak strasne prihebani, ze volili Smer? Ako je mozne, ze vraj podla medii ma viac, ako 1,1 miliona hlasov? Docital som sa, ze Smer volili len dochodcovia a jednoduchsi ludia. Ale to ich tu je fakt vyse miliona??? Ak je to tak, tak generacia voliaca Fica nech uz radsej vymrie... Cele protesty proti Gorile neviedli absolutne k nicomu, vo vlade su zase a zase ti isti zlodeji, ktori ponotia SR este do vacsich sraciek, ako je... Fuj, prec z tejto krajiny...
Ja mam len mensiu otazku, keby si zasluzeny dochodca, co cely zivot poctivo makal, volil by si toho, kto ti este aj z toho mala uberie? tolko k hluposti dochodcov, invalidov, slobodnych mamiciek, sirot, jednoduchych hlupych nevynimocnych ludi
... jóóóój deťúrence moje. z môjho pohľadu NEFICOVOLIČA, ale voliča nacionálnych strán sa mi natíska otázka - - nikto z Vás sa nezamyslel, že to hlúpe stádo môžete byť vy čo podporujete pravicu? Nezdá sa Vám divné, že vyše jedného milióna ľudí volilo Fica a len desaťtisíce strany pravice? Každý sa tu tvári ako hlboký myslivec a inteligent ale pri toľkej osvietenosti by človeku mohlo ťuknúť - "Aha, som na tej pravej strane, keď drvivá väčšina mojich národovcov volila jednu stranu?"....Už zdravý rozum dá, že asi nebude na Slovensku cca 1.300.000 kokotov...Blikes!
@wicky ... ale stále by to bolo o tom istom. Človek, ktorý je pri moci, aj tak najprv nahrabe pre seba a až potom myslí na ostatných. A nech mi nikto nehovorí že by to tak nebolo, lebo vždy a všade sa to prejavuje
To uz tak byva nik nie je taky dobry pre slovensko aby splnal nase idealy nie kazdy je nadseny z volieb ale nadavanim na nich nic sa nevyriesi volici ktory volili su spokojny aj tak vacsina zvas odide mimo slovenska
uz sa tesim na spolocne vladnutie s(m)er a kdh to bude nazorovo velmi konzistentna vlada ale chvalapanubohu a ježišovi kristovi tiez ze neziskali ustavnu vacsinu to by sme za par rokov dopadli ako Grecko
@hetfield to som nikde nenapísal. Napísal som, že by sa určití jedinci mohlia zamyslieť nad tým, že čo ak sú práve oni na zlej strane. Keďže hlásajú všemocnú pravicu....Píšem o ľuďoch, nie o stranách...
Na všetko sa dajú nájsť riešenia ale tie riešenia určite nie sú v kauzách. A niektoré strany ich majú veru požehnane. Jasné, prečo by im Fico nenasľuboval dôchodky keď to nejde z jeho kasy? Nejdem sa už ďalej hádať ale uvidí sa. Veľmi rada by som bola keby sa mýlim a bolo by to všetko inak.
Lebo ROZMÝŠĽANIE a ZODPOVEDNOSŤ za seba bolííííííííí.....hlavne na Slovensku.......občas aj doslova
a preto tu múdri trpia chronickými bolesťami a preto sú zatrpknutí......
Dúfam, že Merkozy sa skoro dozvedia, kto nám tu bude vládnuť.......
kým nevymrú eštebáci, agilní družstevníci (rozumej zlodeji) a ich deti, bude mať Fico podporu..........lebo tí tu vládnu, buzerujú inteligenciu a kradnú.......lebo stále žijú v predstave kto nekradne, okráda rodinu
@obsadiliminick a odkial beries tu istotu ze ti co nevolia smer su na zlej strane?to ze niekoho voli million ludi znamena ze to je strana s najlepsim programom?skor to znamena ze to je najviac populisticka strana
nechapem, tu sa uz len hodi I don´t want to live on this planet anymore meme...ale inak prave sa ukazalo ako ludia lipnu na istotach a absolutne ich nezaujima romska problematika, ktora je v skutocnosti najvacsi problem Slovenska lenze tu nikdy nebude fajn kedze toto nema kto radikalne poriesit a tak nas stale nasi neprisposobovi obcania budu nadalej oberat o to co by nam sa mohlo pozvysovat, ale tak vacsina je spokojna s tym co ma
čaká nás zadlžovanie, požičiavanie Grécku, výhody cigáňom...a keď bude SMER vládnuť sám, som zvedavý na koho bude chcieť potom hodiť špinu, ale čo si ľudia zvolili, to majú
SDKÚ si to dosť posralo s gorilou, najmä jej šéf mal odstúpiť, určite by mali viac hlasov a čo sa týka SNS, tá strana ľuďom ani moc nevadí, vadí im len Slota, preto sú tam, kde sú...asi tak stručne k tomu
@majo babky nebudú mať dóchodek, lebo nám starne obyvateľstvo, do 10tich rokov sa z priemerného veku 38 stane 48 a ak vláda nič neurobí, zbankrotujeme.. pravica chcela prehodnotiť valorizačný systém, škrtať dôchodky a ficko vytvárať nové pracovné príležitosti (aj pre cudzincov, ako lacnú pracovnú silu) takže defacto sme v riti všetci
@tysha ano, urcite je to preto, ze je to moderne tak toto bol gol..fico je len obycajny populista, ktory nakeca ludom bullshity len aby ho zvolili..a je to aj celkom tak, ze ho volia len zadubenci..neraz sa mi stalo, ako som pocul rozhovory starsich ludi, v ktorych nebola ani stipka kritiky a zdraveho rozumu..citujem: "vol Fica, len Fica..chces budz bez dochodku? sicky ci veznu dochodok, len Fico je jedina zachrana..len vun..no..chces buc bez penezi? sicky ci ho veznu"..no ked toto je normalny, racionalne zmyslajuci clovek, a takych je na Slovensku cela rit, tak neviem..Sulik mal realne ekonomicke riesenia, ktore by dokazali vyriesit alebo zmiernit ekonomiku na Slovensku..ale mal riesenia, ktore sa ludom nie prilis dobre pocuvaju a radsej daju hlas volovi, ktory im nahovori same vyfabulovane bludy..ja som len zvedavy, kedy sa pod jeho vladou dostaneme do Grecky i my
čo povedať? kto nechcel - nevolil, kto chcel - volil a teda Slováci rozhodli.. percentá nepustia.. a vždy bude niekto nadávať... veď čo iné by sme mi ako národ len robili.. ale každopádne sú to hlasy z celého Slovenska a teraz bude.. minimálne menej tých nezmyselných hádok keď bude vládnuť jedna strana a nie nejaký zlepenec.. aspoň dúfam..
a či mi bude lepšie? nebude.. či mi bude dobre? nebude.. ani za jednej vlády.. resp by ma to veľmi prekvapilo a možno by som potom konečne aj mohla niekoho o 4 roky voliť..
ja som bola sklamaná už pred voľbami, bolo jasné ako to dopadne, teraz už len riešim letenku do zahraničia a hľadám si tam robotu, lebo tu bude žobračina, pokiaľ ste sa nenarodili ako čierni
na druhej strane som rada, že sa tam nedostali niektoré špiny ako napr. 99% a Mečiar.
volilo cca 60% slovenska, z tych 60% dalo 45% ludi hlas ficovi. este nech mi niekto z tych vyse 2 milionov ludi co nevolili povie, ze jeho/jej hlas by aj tak nic nezmenil..
Voľby dopadli tak ako dopadli. Bohužiaľ pre nás mladých nedopadli pozitívne. To, že SMER vyhrá očakával zrejme každý, ale že vyhrá takou drvivou väčšinou nečakal možno ani pán Fico. Slovenská pravica vyhorela to je fakt, to že sa KDH vyhlasuje za vodcu pravice mi príde smiešne a pán Figeľ by sa tiež mal nad tím zamyslieť ako môže byť vodcom pravice keď jeho strana bude mať zrejme 16 poslancov. SDKU sa vybralo cestou HZDS, vodca, ktorý nevie kedy je správny čas odísť je typickým pre obidve strany avšak tá druhá menovaná to pocítila už dávnejšie.
Som pravicový volič, ale slovenská pravica zrejme potrebovala padnúť na úplne dno a tak povediac "dostať po papuli". Dúfam, že o 4 roky zmobilizuje svoje sily už s novými vodcami a možno aj novou stredopravou stranou MLADÝCH ĽUDÍ.
@hetfield ja neviem či si ty pomalšie chápajúci alebo ti nedopína vôbec. Pýtam sa asi dostatočne jasne tou ISTOU otázkou ako ty, akurát na margo pravice....Nikde som nenapísal, že SMER je tá pravá a najlepšia strana...
@obsadiliminick budem ta citovat:"Aha, som na tej pravej strane, keď drvivá väčšina mojich národovcov volila jednu stranu?akoze ty si najprv precitaj co pises
@hetfield akože ty si poriadne prečítaj čo píšem kamarát Keby si to prečítal poriadne, tak ti musí byť jasné, že na základe prirovnania kladiem otázku, kt. vlastne kladieš aj ty mne.
A teda - prečo si myslia, že pravica je tá pravá strana? NIKDE som ale nenapísal, že lavica je SPRAVNA VOLBA....
Títo ľudia nie sú hlúpi, iba nechcú vidieť, že SMER ich klame (ako to robili všetci marxisti v histórii) - a rovnako ako SDKÚ a SaS vedie túto krajinu do záhuby.
Pravá sociálnosť nikdy nemôže spočívať na tých základoch, na akých stojí SMER a KSS.
Sociálnosť má byť kresťanská, autoritatívna, hierarchická a nikdy nesmie "trestať" úspešných a talentovaných ľudí.
Ďalším problémom SMER-u je to, že podobne ako komunisti sa snažia vsugerovať davu a plebejskému človeku, že je "tvorcom dejín".
V skutočnosti vždy smerovanie určoval silný jednotlivec a úzka elita, ktorú ostatní ľudia vedome alebo podvedome nasledovali a napodobňovali.
Aj v tom, že ľavicové strany sa ľuďom snažia nahovoriť opak a bezmedzne im lichotiť, spočíva ich veľký podvod na národoch Európy - aj na Slovákoch.
Čo konkrétne máš proti Kotlebovi? Viem to pochopiť, lebo ani ja s tou stranou s určitých veciach nesúhlasím, ale nezaškodilo by uviesť určité dôvody...
99% sú ukážkoví podvodníci a Mojsejová len robí ľudové varieté, takže tam chápem, že ani netreba veľmi argumentovať, aby ich človek zmietol zo stola.
Avšak pri ĽS-NS predsa len treba použiť nejaké argumenty, ak s nimi nesúhlasíš - hlásia sa predsa k odkazu HSĽS, ktorú podporoval min. každý druhý Slovák, kým sa sem z východu nedovalili komunistické vojská...
Neviem, preco by KDH malo podla teba spolupracovat so SMER-om... Krestanstvo sa od marxizmu odlisuje ako den od noci, a nechapem, preco stale rozni moderatori hovoria, ze "KDH ma podobneho volica ako SMER". (Teda ak to KDH mysli s krestanstvom vazne...)
Ja som si istý, že aj idiota ako Kotlebu volili ľudia, oproti ktorým som aj ja nevzdelanec.
Neviem, ako prichádza k takýmto paradoxom, ale nejak tak to býva.
No napriek tomu je jasné, že väčšina jeho voličskej základne, tak ako väčšina Ficovej základne, je na tom úplne inak, čo je vidno na citlivosti na politické dianie.
Zaváha pravicová strana - má obrovské problémy.
Zaváha smer - stačí buchnúť do stola, povedať niečo o neopodstatnených obvineniach, istotách a trhnú volebný rekord.
Ako človek, ktorý pravidelne frfle na preferencie smeru, naozaj nemôžem za takú neuveriteľnú vec, že aj inteligentnejší ľudia (ehm, asi predovšetkým v iných sférach) ako ja volia takúto nechutnú stranu.
Ako som povedal, nevadilo by, ak by vladla 1 strana - zalezi na tom, aka strana by to bola.
A aby som zakontroval ako sa patri: v tvojom milovanom Old Englande svojho casu zase na kreslo premiera zasadol alkoholik, cynik a vojnovy stvac Churchill, ktory v r. 1935 ani neviedol svoju stranu do volieb, ale bol len dosadenou figurkou namiesto N. Chamberlaina. To uz bol len vodca, ako sa patri... Hoci "vyhral" vojnu, Anglicania ho v r. 1945 uz nechceli ani vidiet a pekne krasne prehral volby. To iba dokazuje, co si o nom vacsina Britov myslela.
Takze nejakym Adolfom, ktory navyse pomohol na dost dlhy cas zabranit nastupu komunistov v Nemecku, by som sa tu neohanal.
Keď ťa to tak zaujíma, ja ti poviem pár náhodných vecí, ktoré ma napadnú.
-Svojím sloganom o údajných istotách a politikou, ktorá ich má zabezpečiť, ľuďom istoty berie a ubezpečuje sa, že ľudia to, čo mali zaplatiť na prirodzenom zdražovaní, v budúcnosti zaplatia s tučnými úrokmi navyše.
-Kým mu absolútne nehorí pod riťou, ani len sa netvári, že by mohol zrušiť nejaké hlúpe politické výhody ako imunita poslancov, naopak, radšej zavedie nejaké navyše.
-Rovnako sa ani len netvári, že by ho trápila korupcia, ktorá je podľa štatistík za jeho vlády najvyššia za pomerne dlhé obdobie.
-Nevie odpovedať ani na otázku, či bol v byte na Vazovovej ulici.
-Predáva miesta na kandidátke tomu, kto zaplatí a keď sa niekto ozve, záhadne sa mu niekto mailom vyhráža smrťou.
A tak ďalej, už sa mi viac nechce rozmýšľať. Ale ak sa ti máli, daj vedieť, bude toho o dosť viac.
Presne toto si spievame dnes na slávu výsledkom: "Let´s sing the Death song, kinds, cuz we´ve got NO FUTURE!!!!!!!!!!!" A prečo sa usmievam? Lebo moje kráľovstvo nie je z tohto sveta....
jediné, čo som chcela hentým povedať je len to, že hovoriť o niekom, že je debil IBA kvôli dôvodu akú stranu volí je proste obmedzenosť. preboha, nech si každý volí čo sa mu chce, nebudem sa teraz predsa do každého navážať iba kvôli tomu, že má iný názor ako ja. (a stojím si za tým, že aj voliči smeru majú pádny dôvod kvôli kt. fica volili nie všetci samozrejme, a pravdepodobne ani nie väčšina, ale aj tak)
a vôbec, nevyznám sa do politiky, nemám záujem sa vyznať, nemám záujem tu kohokoľvek obhajovať/zatracovať
@tunidlo No tak ja chcem počuť ešte niečo, možno aj to, že zadĺžil Slovensko, nie? Ale prečo? Kto rozpredal Slovensko do okolia? Nie som v politike zbehlá, ale niektoré veci viem aj ja. Nemám potrebu sa tu doťahovať, ale každý má na to svoj názor. Nikto tam nie je ten, kto si môže povedať, že má právo viesť tento štát.
Nie, to urobili Stalin, Churchill a Roosevelt, teda presnejsie vojaci, ktori sa stali obetami ich politiky a boli nuteni ich posluchat. Hitler nezhadzoval bomby na vlastne mesta, ak by si nahodou nevedel. Takticke nicenie nemeckych tovarni a inych objektov Hitler nariadil az zaciatkom r. 1945, pricom tento rozkaz bol siroko ignorovany.
Ked sa budes nabuduce chciet tvarit ako velky znalec, otvor si aspon neobjektivnu stredoskolsku ucebnicu dejepisu. Modelovanie ti ide ovela lepsie (naozaj).
Najviac mňa osobne zarážajú slová mudrcov že Fica volili iba starý a ľudia bez maturity... Ako som už niekde písal, veľa mladých vysokoškolských ľudí tuna z okolia volili Fica, to si fakt myslíte že 1,1 milióna ľudí čo ich volilo sú iba starý dôchodcovia, robotníci z Delty a podobne? Takisto v Bratislave, čo bola bašta pravice zvíťazil Smer a pritom bola ešte i väčšia voličská účasť... Ja som takisto radšej Fica zvolil ako momentálnu pravicu na SR...
jedna otazka: ked sa tu tak vsetci navazaju do fica,to akoze koho volili?x rokov stareho dzurindu? ci samozvane kdh? vari sulika? ci obycajnych ludi?o,nezabudajme na strany pre madarskych spoluobcanov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
125 komentov
ale najviac ma teší že Slota je v prdeli
slováci sú asi nepoučiteľní... mečiar im bol málo
generálnu prokuratúru a ministerstvo spravodlivosti čaká rozklad
je mi to úprimne jedno, nevolila som, viac ako babky ficovoličky mi však vadia zadubenci, kt. sú presvedčení o tom, že fica volia len nevzdelanci/chudáci/magori nad kt. sa treba vyvišovať atď. hold nie, nie je tomu celkom tak
(a nie, fica som nikdy nevolila a ani by som ho nevolila keby idem)
Jediné pozitívum je, že Slota skončil.
Maličkosť, ale poteší.
Oni sú totiž nie až tak hrozná strana, len líder je volovič.
ale dobre mu tak, nech spravi samovladu a aspon vsetky sracky nebude moct zhodit na nikoho ineho
Keby ujo Dzurinda nebol trt,tak aj odíde z kandidátky...
Fakt neviem, čo ho tam držalo.... asi len ješitnosť .... bolo jasné , že zhodí vlastnú stranu takmer na dno, ak ostane.
A jasné,že to ho držali na čele kandidátky...Čo iné?
Hore uvedené strany majú toho za ušami až až a to každý dobe vie.
Ja si myslím, že bolo dosť nových strán, ktoré keby napočítali (pochopiteľne, netreba do toho zarátať strany typu KSS, 99%, Mojsejovú, teda strany, ktoré sú buď z recesie, alebo očividne zlodejské), tak by ich bolo až až. Z nich keby si naštudujú a volia na základe programu, bolo by to lepšie.
Ja chápem, že to nie je ideálne, ale bolo by to o niečo lepšie a zbavili by sme sa starých xichtov a tie nové strany by napríklad takú Gorilu radi vyšetrili, pretože oni nemajú čo stratiť.
A je smutné aj to druhé čo si povedala. Že nie je koho voliť....
Riadime sa heslom: "Čím viac ťa kradnú, tým viac ho miluješ". Bastardi.
Tak si myslím,že voliť mohli radšej nové strany,teda určite nie 99%, Kotlebu alebo Mojsejovú ale určite nie tých istých,ktorí nás dostali tam kde sme.
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h Tak ale neurobili to a to moja myseľ nevie a nechce pochopiť.
vadí mi, že je tam SDKÚ-DS a dve maďarské strany(áno môžte mi nadávať, ale vadí mi to)
ostatné starany mi v podstate tiež vadia(hlavne SaS), ale niekto tam byť musí
l
To sa ti zdá akože fajn, hej?
No ja keď budem takáto v budúcnosti tak si prosím radšej elektrické kreslo.
Nápodobne, takúto babku mať tak sa znesiem zo sveta.
Túto pesničku počúvam odkedy som sa dozvedela výsledky...
mladi sa pytaju, preco dochodcovia nemyslia na NASU buducnost?
Dochodcovia sa pytaju, preco nik nemysli na nas, ked poctivo cely zivot odvadzame dane?
kto ma teraz pravdu?
Na všetko sa dajú nájsť riešenia ale tie riešenia určite nie sú v kauzách. A niektoré strany ich majú veru požehnane. Jasné, prečo by im Fico nenasľuboval dôchodky keď to nejde z jeho kasy? Nejdem sa už ďalej hádať ale uvidí sa. Veľmi rada by som bola keby sa mýlim a bolo by to všetko inak.
Lebo ROZMÝŠĽANIE a ZODPOVEDNOSŤ za seba bolííííííííí.....hlavne na Slovensku.......občas aj doslova
a preto tu múdri trpia chronickými bolesťami a preto sú zatrpknutí......
Dúfam, že Merkozy sa skoro dozvedia, kto nám tu bude vládnuť.......
kým nevymrú eštebáci, agilní družstevníci (rozumej zlodeji) a ich deti, bude mať Fico podporu..........lebo tí tu vládnu, buzerujú inteligenciu a kradnú.......lebo stále žijú v predstave kto nekradne, okráda rodinu
SDKÚ si to dosť posralo s gorilou, najmä jej šéf mal odstúpiť, určite by mali viac hlasov a čo sa týka SNS, tá strana ľuďom ani moc nevadí, vadí im len Slota, preto sú tam, kde sú...asi tak stručne k tomu
Dovi dopo
» www.drsnysvet.cz/muz-se-odpalil-...
ľuďom jebe, volia šialené reči...a ničia deťom svet
slotovi som neprisahal, pochádza z lietavskej lúčky a mám ho na háku ..........filip
ach vsetci pseudoodbornici
kurva fix O______O
mňa z toho asi jebne, ja teraz fakt neviem, či sa mám smiať, plakať, alebo nagrcať pod stól a jebnúť sa do toho O_____O
a či mi bude lepšie? nebude.. či mi bude dobre? nebude.. ani za jednej vlády.. resp by ma to veľmi prekvapilo a možno by som potom konečne aj mohla niekoho o 4 roky voliť..
na druhej strane som rada, že sa tam nedostali niektoré špiny ako napr. 99% a Mečiar.
volilo cca 60% slovenska, z tych 60% dalo 45% ludi hlas ficovi. este nech mi niekto z tych vyse 2 milionov ludi co nevolili povie, ze jeho/jej hlas by aj tak nic nezmenil..
s tymto pristupom urcite nie.
Som pravicový volič, ale slovenská pravica zrejme potrebovala padnúť na úplne dno a tak povediac "dostať po papuli". Dúfam, že o 4 roky zmobilizuje svoje sily už s novými vodcami a možno aj novou stredopravou stranou MLADÝCH ĽUDÍ.
Nauč sa poriadne čítať a potom sa ozývaj...
!!!
a ďalej sa mi už nechcelo čítať.
A teda - prečo si myslia, že pravica je tá pravá strana? NIKDE som ale nenapísal, že lavica je SPRAVNA VOLBA....
Aj keby človek volil menšiu stranu, ktorá sa nedostala do parlamentu, vlastne by dal hlas Ficovi, takže je to jedno.
Zvykni si na to, ľudia iní neboli a nebudú...
Vždy na jednej strane stojí bezmenný dav a na druhej strane osobnosť, ktorá tento dav formuje a tvorí históriu.
Je len škoda, že u nás sa do role tejto osobnosti pasuje marxistický pobehaj Fico. :/
Takže problém nie je v tom, že silná je jedna strana, ale skôr to, AKÁ strana to je...
Títo ľudia nie sú hlúpi, iba nechcú vidieť, že SMER ich klame (ako to robili všetci marxisti v histórii) - a rovnako ako SDKÚ a SaS vedie túto krajinu do záhuby.
Pravá sociálnosť nikdy nemôže spočívať na tých základoch, na akých stojí SMER a KSS.
Sociálnosť má byť kresťanská, autoritatívna, hierarchická a nikdy nesmie "trestať" úspešných a talentovaných ľudí.
Ďalším problémom SMER-u je to, že podobne ako komunisti sa snažia vsugerovať davu a plebejskému človeku, že je "tvorcom dejín".
V skutočnosti vždy smerovanie určoval silný jednotlivec a úzka elita, ktorú ostatní ľudia vedome alebo podvedome nasledovali a napodobňovali.
Aj v tom, že ľavicové strany sa ľuďom snažia nahovoriť opak a bezmedzne im lichotiť, spočíva ich veľký podvod na národoch Európy - aj na Slovákoch.
Čo konkrétne máš proti Kotlebovi? Viem to pochopiť, lebo ani ja s tou stranou s určitých veciach nesúhlasím, ale nezaškodilo by uviesť určité dôvody...
99% sú ukážkoví podvodníci a Mojsejová len robí ľudové varieté, takže tam chápem, že ani netreba veľmi argumentovať, aby ich človek zmietol zo stola.
Avšak pri ĽS-NS predsa len treba použiť nejaké argumenty, ak s nimi nesúhlasíš - hlásia sa predsa k odkazu HSĽS, ktorú podporoval min. každý druhý Slovák, kým sa sem z východu nedovalili komunistické vojská...
Neviem, preco by KDH malo podla teba spolupracovat so SMER-om... Krestanstvo sa od marxizmu odlisuje ako den od noci, a nechapem, preco stale rozni moderatori hovoria, ze "KDH ma podobneho volica ako SMER". (Teda ak to KDH mysli s krestanstvom vazne...)
Ja som si istý, že aj idiota ako Kotlebu volili ľudia, oproti ktorým som aj ja nevzdelanec.
Neviem, ako prichádza k takýmto paradoxom, ale nejak tak to býva.
No napriek tomu je jasné, že väčšina jeho voličskej základne, tak ako väčšina Ficovej základne, je na tom úplne inak, čo je vidno na citlivosti na politické dianie.
Zaváha pravicová strana - má obrovské problémy.
Zaváha smer - stačí buchnúť do stola, povedať niečo o neopodstatnených obvineniach, istotách a trhnú volebný rekord.
Ako človek, ktorý pravidelne frfle na preferencie smeru, naozaj nemôžem za takú neuveriteľnú vec, že aj inteligentnejší ľudia (ehm, asi predovšetkým v iných sférach) ako ja volia takúto nechutnú stranu.
Ako som povedal, nevadilo by, ak by vladla 1 strana - zalezi na tom, aka strana by to bola.
A aby som zakontroval ako sa patri: v tvojom milovanom Old Englande svojho casu zase na kreslo premiera zasadol alkoholik, cynik a vojnovy stvac Churchill, ktory v r. 1935 ani neviedol svoju stranu do volieb, ale bol len dosadenou figurkou namiesto N. Chamberlaina. To uz bol len vodca, ako sa patri... Hoci "vyhral" vojnu, Anglicania ho v r. 1945 uz nechceli ani vidiet a pekne krasne prehral volby. To iba dokazuje, co si o nom vacsina Britov myslela.
Takze nejakym Adolfom, ktory navyse pomohol na dost dlhy cas zabranit nastupu komunistov v Nemecku, by som sa tu neohanal.
Keď ťa to tak zaujíma, ja ti poviem pár náhodných vecí, ktoré ma napadnú.
-Svojím sloganom o údajných istotách a politikou, ktorá ich má zabezpečiť, ľuďom istoty berie a ubezpečuje sa, že ľudia to, čo mali zaplatiť na prirodzenom zdražovaní, v budúcnosti zaplatia s tučnými úrokmi navyše.
-Kým mu absolútne nehorí pod riťou, ani len sa netvári, že by mohol zrušiť nejaké hlúpe politické výhody ako imunita poslancov, naopak, radšej zavedie nejaké navyše.
-Rovnako sa ani len netvári, že by ho trápila korupcia, ktorá je podľa štatistík za jeho vlády najvyššia za pomerne dlhé obdobie.
-Nevie odpovedať ani na otázku, či bol v byte na Vazovovej ulici.
-Predáva miesta na kandidátke tomu, kto zaplatí a keď sa niekto ozve, záhadne sa mu niekto mailom vyhráža smrťou.
A tak ďalej, už sa mi viac nechce rozmýšľať. Ale ak sa ti máli, daj vedieť, bude toho o dosť viac.
jediné, čo som chcela hentým povedať je len to, že hovoriť o niekom, že je debil IBA kvôli dôvodu akú stranu volí je proste obmedzenosť. preboha, nech si každý volí čo sa mu chce, nebudem sa teraz predsa do každého navážať iba kvôli tomu, že má iný názor ako ja. (a stojím si za tým, že aj voliči smeru majú pádny dôvod kvôli kt. fica volili nie všetci samozrejme, a pravdepodobne ani nie väčšina, ale aj tak)
a vôbec, nevyznám sa do politiky, nemám záujem sa vyznať, nemám záujem tu kohokoľvek obhajovať/zatracovať
Keby len mal iný názor ako ja, ešte to nie je také zlé, ako keď mi svojím názorom kazí podmienky na život.
Potom sa to už trocha komplikuje.
Ešte aby to nevyznievalo ako od egoistu, ktorý si chce proste presadiť svoje.
Ono samozrejme nejde o to, že by mne kazil podmienky na život, kazí ich celému Slovensku, vrátane seba.
Veď má, takže aj ja mám dúfam právo na svoj názor, že voliť smer je hlúpe rozhodnutie
A teraz neviem, či som správn porozumel, ale veď to zadlžovanie som mal v prvej odrážke.
A celkom som sa snažil, aby som vypísal veci, ktoré sú jasné chyby a len ťažko by boli predmetom diskusie, ako napríklad privatizácia podnikov.
Nie, to urobili Stalin, Churchill a Roosevelt, teda presnejsie vojaci, ktori sa stali obetami ich politiky a boli nuteni ich posluchat. Hitler nezhadzoval bomby na vlastne mesta, ak by si nahodou nevedel. Takticke nicenie nemeckych tovarni a inych objektov Hitler nariadil az zaciatkom r. 1945, pricom tento rozkaz bol siroko ignorovany.
Ked sa budes nabuduce chciet tvarit ako velky znalec, otvor si aspon neobjektivnu stredoskolsku ucebnicu dejepisu. Modelovanie ti ide ovela lepsie (naozaj).
akoze...wtf.
-.-