caf, zavislost od kavy, teda presnejsie od kofeinu sa prejavuje tak, ze ked ju nepijes cca dva dni dojde bolenie hlavy. ale to za den prejde a zavislost je vyliecena. ja som totalny zavislak....
neskava je svinstvo bacha na to... inak aby bolo jasne ak sa pije priliz vela kavy tak telo reaguje unavou, tak si odbura kofein kava povzbudi, teda presnejsie jej alkaloid cofein, ale zazraki nerobi. ak si naozaj unaveny, tak sa vyspi . dalsie dobre povzbudzovace: caj mate - zdravsi ako kava, aj ked chuti ako trava, kakakove boby - plne vitaminou... jaj u nas nedostat
Sem tam si urobim kavu s velkou nadielkou lyziciek.Zo zaciatku sa citim fajn,vsetko je v pohode a ku tomu dobra hudbicka,proste vymak.Potom neskorsie to pride.....haluze,unava,klepky....no a v mojom pripade strasne dost prdim,sorry ale je to tak,takze co ja viem,myslim si,ze raz za cas konzumacia silnejsej kavy nemôze skodit zdraviu...to je môj nazor,cus
juuuuuuuuj to bez kavy sa ani neda, mylsim ze je to uz zvyk tvojho tela,raz som skusala prestat prvych 5dni-mi bolo zle, mozno ako kde niekto prestava fajcit,, no ale potom fajn, pre tvoj organizmus je to len nieco naco je zvyknute a par dni mu to chyba, ako keby si kazdy den dostavala od vasich 200sk co by bolo faj no raz si zmylsia ze ti daju len 15O ,, no je to nazaciatku prerusenie tvojho zvyku no potom si zvyknes,,, takze pi kavu dalej az sstym budes chciet prestan, nevzdavaj sa hned po prvom dni pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov