baby chcu sex tak ako chalani..podla mna je to na rovnako...a pytam sa ze preco vy baby sa tvarite ako keby to nechcete...ked to chcete.....bojite sa toho?alebo nechapem....ked sa vas to mi chalani spytame na rovinu tak hned odcuvate....preco?sak aj vy si
aj dievky to chcuu len to nedavaju az tak najavo si myslim , ale chalani to chcu o trosku viac .... dievcata keby boli v tejto veci otvorenejsie tak je svet lahsi
myslim zee keby baby hned davali najavo ze to chcu moc by na chalanov nezaposobili bolo by to tzv na jednu noc a keby sa to opakovalo bola by hned stetka.chapes?a navyse baba si musi pri tychto veciach davat trosken vacsi pozor!
tak to nieje az taka vymena nazorov ako som si myslel. viem, ze baby su este nadrzanejsie ako chalani, ale necakal som, ze to sem budete vypisovat. 100 bodov
no jasne ze kazda to chce lenze nie s hocikym... a tie holky ktore to robia s viacerymi chalanmi vy povazujete za stetky a nevrav ze ty by si cel holku ktora pred tebou mala vela chalanov...no mozno by si ju cel na jednu noc ale nic viac....a ta ktora nemala chalana len tak hned nevleze ti do postele
Amelia-mia---to ano mas pravdu...s takov by som ani ja nesiel do postele...ale myslim taku normal babu...o ktorej sa nic take nehovori...ktoru poriadne nikto ani nepozna...chce to este viac ako ja..a tvari sa ze to nechce...preco radsej nepoviete ze to chce cas aspon dva dni ci lepsie je odist a povedat ze mi chalani na nic ine nemyslime....ze sme nadrzany atd..len mi to davame viac na javo viete ako...a potom urcite aspon 80% holek pride domov a spravi sa sama a povie si ja krava mohla som si uzit...
no moj nazor je ze ked si chce baba uzit (a nevravim ze baby to nechcu, prave naopak chcu. sak su to normalne bytosti ako kazdy iny "chalan") tak ju hned oznacia za kurvu. ale ked si uzije chalan tak je z neho naopak velky geroj lebo on si uziva.
hovno, vsetko je individualne, ale jedno je iste, muzi su v tomto "cvoknuti" viac ako zeny, su viac pudovo zalozeni , maju proste fixovane v hlave zachovanie rodu
tak nevem ako vy...ale ja by som nechcela aby si o mne niekto myslel ze som stetka..a baba to berie skor tak ze keby niekomu hned dala tak si ten chalan o nej pomysli ze da kazdemu...moj nazor
Ved aj chalani niektory teda su taky ze to chcu a nepovedia to viete nieje chalan ako chalan ale jaa mam taky nazor zee chalani to chcu viac nez baby aa to o 100%viac
ja sa pripájam k skywolker, chalani podľa mna určite myslia na sex viac ako baby. Ale zas nehovorím že úplne všetci, záleží to od typu chalana.
Ja myslím tiež na sex a keď chodím dlhšie s chalanom tak prečo nie. Ale musím si byť nastopro tým istá a ked mám chalana, tak na všetko a nie len nato, ako by som si s ním super užila a potom sa na neho vykašlala. A preto ani nemám rada takých chalanov, čo hned naliehajú a volajú ma po chatách...
Aduliatkodca mas velku pravdu musis si byt velmy ista ze ked sa to stane tak ze ta neodkopne ako handru a jasne ze nikdy na jednu noc to nema cenu najkrajsie je to zo vsetkym ako ma byt cize laskou nehou a porozumenim vask mam pravdu?
Chalan babu moze odkopnut aj ked si je ona 100% ista ze sa tak nestane, zalezi od toho ako moc je naivna.. Samozrejme to moze byt aj naopak. Stat sa moze vsetko, ludia su svine a da sa od nich cakat vsetko, netreba byt moc naivny, samozrejme nehovorim ze treba byt k svojej polovicke podozrievavy a neverit jej..
toto je pekna picovina lebo baby to chcu tjes a presne jak ktosi tu uz powedal baba sa s niekym vyspi a uz je klurva a chalan ma kazdy vikend na diskoteke druhu a to je vsetko v poriadku............lebo chalani mozu trtkat s kym chcu a su kapovia a baby daju jednemu s kt.su napr.len kamosi a uz je kurva!!!!
ja vam poradím, nájdite si spriaznenú dušu, lásku svojho života, jednoducho spávnu babu/chalana a máte po starostiach.Koho zaojíma či to chcú alebo to chcú. Potom zistite, že je niečo viac nad sexom.Dievča musíš poznať dlhšie ako iba jedú noc,nie? asi tak. A ked vás to chyti tak ako hovorí cirkev tak sa mate začať modliť a prostiť ducha svetého o pomoc, iste to vám tak pomože,prdlais,to je fajne co.hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
KOLKE CHCETE MNA?
a ktora mna? (ja viem opakujem )
Amelia-mia---to ano mas pravdu...s takov by som ani ja nesiel do postele...ale myslim taku normal babu...o ktorej sa nic take nehovori...ktoru poriadne nikto ani nepozna...chce to este viac ako ja..a tvari sa ze to nechce...preco radsej nepoviete ze to chce cas aspon dva dni ci lepsie je odist a povedat ze mi chalani na nic ine nemyslime....ze sme nadrzany atd..len mi to davame viac na javo viete ako...a potom urcite aspon 80% holek pride domov a spravi sa sama a povie si ja krava mohla som si uzit...
Ved aj chalani niektory teda su taky ze to chcu a nepovedia to viete nieje chalan ako chalan ale jaa mam taky nazor zee chalani to chcu viac nez baby aa to o 100%viac
Ja myslím tiež na sex a keď chodím dlhšie s chalanom tak prečo nie. Ale musím si byť nastopro tým istá a ked mám chalana, tak na všetko a nie len nato, ako by som si s ním super užila a potom sa na neho vykašlala. A preto ani nemám rada takých chalanov, čo hned naliehajú a volajú ma po chatách...
Ale ako pre koho, je aj vela takých ľudí, čo si len radi uzívajú.
ale aj tommyhot má pravdu, ten chalan to môže len všetko hrat, hlavne ked uz má s tým skúsenosti a ona velká naivka mu uverí.
Ale je to vsetko len o tej dôvere a aj preto ja neverím hned kazdému a musím toho dotyčného velmi dobre poznat.
A súhlasím aj s nikkou.