Nedostatok sebavedomia (na tom sa trvale a bezvýsledne pracuje) a lenivosť (žiaľ, tu je zádrheľ, pretože práve kvôli tej lenivosti som s ňou aj spokojná, takže ju paradoxne meniť nechcem )
Kolini: Problém je, že niektoré baby myslia vážne čo povedia a ťažko sa líši na ktorú si práve natrafil... A zároveň - to isté sa dá povedať aj o chalanoch
Ja si chcem vediet lepsie usporiadat cas a vlastne aj zivot... Tak aby mi nezostavalo stale kopu veci, o ktorych viem, ze este sa k nim musim vratit...
zmenil by osm na sebe aby som nebol taký flákač v učení určite by mi bolo lepčie ako teraz nespravil som skúšku,čiže už idem na druhý opravák niekedy mi je zo seba zle
28. mne to docela na babe vadi ked sa stale smeju ...lebo je to take neprijemne ked okolo niekoho prejdes a on sa smeje, si vzdy myslim ze sa smeje na mne
Ja nič keby človek nemal aj nedostatky, nebolo by to tu také zaujímavé Ale tak vážne no Si predstavte, že samí dokonalí ľudia by tu chodili... to by mi až Equilibrium pripomínalo
Veľa vecí. Chcela by som ovplyvniť moju prchkosť, nerozvážnosť, lenivosť, náladovosť. Chcela by som byť vic optimista, viac sa oddať citom a láske. A určite by som chcela, aby som sa tak ľahko nedala niekým vytočiť je toho dosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
na tie na ktore som narazil samy nevedia co myslia vazne a co nie
mozno byt trosku menej lenivy, nemat pehy a jebaky, a hlavne aby som bol vybojnejsi a sebavedomejsi (v poslednom case sa ale uspesne hram na flegmosa
Neriesit,nieco co nie je v mojich schopnostiach zmenit. Odhodit odpadky z hlavy a ist dalej.
tak asi tak...a potom by som chcela byt menej tvrdohlavejsia
ale nie, mne celkom prekáža moja postava... aj by sa s tým dalo čosi robiť... tak ale...
ale teda som sice sebavedoma a cielavedomaa,ale viac priebojnosti by neuskodilo